Ziua bună, oameni dragi! Vă mulțumesc că rămâneți alături de mine chiar și cu aceste pauze luate total aiurea și total nepotrivit, dar cum azi e 1, începe toamna calendaristică și e timpul pentru noi rezoluții, îmi propun să recuperez și să dedic timp ca înainte blogului. Asta înseamnă să mă trezesc mai devreme, să fac mai multe poze, și tot așa. Pentru că e vineri și mai e doar o săptămână de vacanță (a copiilor, că noi nici n-am prea avut), propun să mergem la shopping. Eu mai am o săptămână de muncă și cred că o să înnebunesc până pe data de 11, când plecăm și noi în concediu. S-au întâmplat destul de multe lucruri, despre care o să vă povestesc pe parcurs. Ideea e că mi-am încărcat cât de cât bateriile și vara a fost de vis! Hai să vedem exact ce avem prin magazine în acest weekend.

În Carrefour găsiți noile sortimente ale gelurilor de duș Elmiplant, cu o formulă nouă, la super preț. Azi am primit și eu unul și pot spune că abia aștept să-l pun la treabă! Setul de 2 vopsele Palette e avantajos, dar momentan mă îndrept spre altceva.

La Cora găsiți destul de multe hăinuțe și la prețuri decente. Blugii pleacă de la 50 lei, și văd modele ok. Mai sunt bluze, rochii, tricouri, genți, chestii un pic mai grosuțe, se vede că ne pregătim de răcoare. Văd șampoane noi și mască de la Gerocossen, și anume gama Keratin. A încercat cineva? Știți ce e de capul ei?

În Dm am dat o tură chiar zilele trecute, dar m-am abținut și am plecat cu strictul necesar – periuță, plasturi pentru puncte negre și săpun lichid. Acum văd și săpunul Deja-Vu, pe care vi-l recomand din inimă, eu am avut varianta exfoliantă cu cafea și mentă și pot spune că am fost cucerită de el. Cum ajung acolo, cum mai iau niște sortimente! Și șampoanele și balsamurile Dove au preț ok, păcat că am deja cam multe desfăcute, când o să le termin, voi reveni la ele.

Și la Selgros a intrat colecția nouă de haine, din care am văzut multe frumoase, dar oarecum cam scumpe. Nu știu, dar discrepanța între prețurile de la Carrefour, Pepco și Selgros este mult prea mare și chiar aș vrea să știu dacă mărcile lor sunt mega wow sau ceva de genul… Că nu prea pricep.

Deși avem TXM în mall de foarte mult timp, nu știu dacă am intrat de 3 ori acolo. Pur și simplu mi s-a părut o copie nereușită a celor din Pepco, dar cu prețuri mai mari și chestii mai urâțele. Până când vară-mea a zis că a intrat și a luat câte ceva de acolo și chiar sunt chestii ok. Așa că m-am uitat întâi pe catalog, într-adevăr, prețurile sunt acceptabile, acum rămâne de văzut ce găsesc și-n magazin.

Cam acestea au fost noutățile pe care le-am găsit. Toamna nu pare că ar veni și meteorologic vorbind, afară încă e cald, e soare, doar eu sunt răcită cobză, dar asta deja e istorie. Zi frumoasă să aveți și spor în toate!

28 Replies to “Unde facem shopping în acest weekend? #95

  1. Multumim pentru recomandari. Momentan, mai am sa cumpar un trening pentru fata cea mare, in rest stau potolita ca acusi incepe scoala si caminul…fondul clasei, rechizite, si cate si mai cate :)))

  2. La Cora trebuie sa ajung. Vreau niste tricouri.
    Am descoperit din intamplare ca au deschis un Pepco langa Lidl asa ca e musai sa vad si eu ce gasesc pe acolo pentru ca am tot auzit de produsele lor.

  3. Trebuie sa ajung neaparat in DM sa-mi cumpar vopsea. Azi am cheltuit 200 de lei in Intersport si Pepco, dar sunt foarte multumita de achizitii. Au oferte faine la haine si in Carrefour.

  4. Eu peste cateva minute plec la Kaufland. Mi s-a stricat para de duș si cum acolo gasesc tot ce vreau, o sa iau si legumele pt o zacusca, și mancare pt pisici, si pește pt maica-mea si c eva salate pt mine 😛

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *