Neața bună, oameni dragi! Vă pregătiți de weekend? Eu nu, că lucrez, așa că mai repede prefer să se prelungească vinerea asta la nesfârșit. Dar, cum asta nu prea e posibil, mă conformez și încerc să mă relaxez cât pot de mult astăzi, să-mi încarc bateriile. Am început să mai răresc rubrica asta cu recomandările de shopping, și asta nu pentru că nu ar fi ceva oferte mai mereu, dar lipsa mea de timp începe să-și spună cuvântul. Așa că o să încerc, dacă sunt la muncă vineri, să o ”strecor” pe blog sâmbăta.

Carrefourul văd că săptămâna asta se axează pe chestii pentru casă, m-au băgat câteva din ele în boală, dar știu prea bine că am deja o mie de lumânări și de păturici… Și totuși… Mă uitam și la noul mascara de la Rimmel, dar după experiența cu Wonderfull… mi-a cam pierit pofta de experimente. Cred că rămân tot la The One. Nu de alta, dar doar ce am desfăcut unul și mai am unul și gata rezerva.

La Cora nu a găsit mare lucru… ofertele de zi cu zi, nu prea pot spune că mi-a atras ceva atenția în mod deosebit.

Noua colecție de la Deichmann chiar merită văzută și probată! Îmi plac la nebunie cizmele acelea înalte, sunt superbe! Nici cu bocanii army nu mi-e rușine, nici cu ghetele biker… ba chiar și poșetele arată mai bine ca niciodată! Am deja o mulțime de încălțări pentru iarnă, dar stau și mă întreb dacă rezist să nu iau nimic…

Știați că la Kaufland au băgat haine? Eu habar n-aveam, în ultima vreme am cam rărit-o acest magazin, mai mult în Carrefour și-n Lidl îmi fac veacul. Dar ce e pe catalog chiar arată bine. Bocancii aceia roz sunt adorabili! A încercat cineva vopseaua Loncolor Expert? O tot văd peste tot, dar nu știu ce e de ea. Adevărul e că având părul decolorat, prinde mult mai greu acum și iese destul de repede.

Și la Pepco e colecție nouă, de toamnă. Cardiganul și bluza în tonuri de albastru sunt superbe! Au început să aibă haine din ce în ce mai frumoase, ca să nu mai zic de lucrurile pentru casă, care sunt pufoase și perfecte!

Tot apariție nouă e și balsamul 3 minute de la Pantene. Și sunt foarte curioasă ce știe să facă! Îl găsiți la Selgros, produsele de la Pantene au prețuri bune.

Cam acestea sunt recomandările mele de weekend. Eu nu am voie la shopping, dar vă spun c-am început să mai consum din stocuri. Plus, săptămâna asta e Brăila Parking Food, deci o să vă spun și cum a fost acolo! Zi frumoasă să aveți!

32 Replies to “Unde facem shopping în acest weekend? #97

  1. Arata bine rau cizmele alea peste genunchi!!! Le-as proba in magazin…sa vad daca sunt confortabile. Mi-am cam distrus piciorusele de la incaltaminte ieftina si proasta…ce am patit cu niste sneackersi de la Matar…Doamne, nu mai puteam merge!!!! Am zis ca nu mai ajung acasa sa ma descalt!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *