Neața bună, oameni dragi! Nu știu dacă voi sunteți pe ultima sută cu pregătirile, dar pot să vă spun că eu în afară de a spăla și călca perdelele, nu am făcut absolut n-i-m-i-c!!! Sper să mă organizez în weekend și să fiu gata cu toate. Trebuie o curățenie cât de cât, plus ceva de mâncare. Nu zic că o să fac așa multe, dar oricum, nici să mă prindă Crăciunul nepregătită nu vreau! În mare, sper ca azi să-mi fac o listă și să iau tot ce am de luat, să nu mă mai fâțâi zilele ce urmează, și-așa că e nebunie mare prin magazine. Dacă vreți să mai puneți ceva sub brad sau dacă aveți cumpărături generale de făcut, vă mai spun eu prin ce magazine merită să mergeți.

În Carrefour am fost aseară și nu aveai loc să arunci un ac, e o nebunie generală acolo… Mi-a sărit în ochi apa de gură pentru Cristina (deși parcă spunea că și-a luat de pe Aoro), pachetul de 2 șampoane uscate Elseve, care e destul de ok la preț, dar nu știu cum e el, 2 vopsele Palette la preț ok și un ser de gene care mi se pare foarte scump și nu știu dacă și-o merita banii.

Din Kaufland îmi atrage atenția pasta de dinți de la Colgate, mi se pare fain ambalajul. Setul de 2 ape de gură trebuie să-l recumpăr, iar cineva mi-a zis că vopseaua Syoss e foarte ok. Eu nu mai știu dacă am folosit-o…

La Lidl v-am spus că găsiți pensule mici de make-up (sau mari) la prețuri ok, dar și produse sub licență Paris Hilton, aparate de coafat părul. Prețurile mi se par chiar micuțe, ceea ce mă face să mă întreb cum e cu licența asta și cât de ok sunt.  Voi știți ceva?

La Penny au multicele seturi cadou, numai bune de cumpărat când vreți să scăpați repede și ieftin cu un cadou!

La Pepco au adus multe decorațiuni, dar și haine frumușele. Îmi place bluza cu nod, cred că se potrivește la o fustă cu talie înaltă.

La TXM îmi plac rochițele, nu știu cum pică pe corp, dar ca idee, chiar arată ok.

Cam acestea ar fi noutățile din acest weekend. Mai plănuiți ceva cumpărături pe ultima sută de metri sau doar vă țineți de pregătiri? Zi faină să aveți, cu mult spor!

14 Replies to “Unde facem shopping în acest weekend? #99

  1. O draguta ca de obicei! Unde vezi apa de gura, hop si eu in articolele tale. Deja ma simt vedeta, zau. Shopping nu mai fac momentan ca am tot cheltuit pe cadouri si nu mai am nici timp de iesit maine si poimaine. Dupa Craciun o sa dau o fuga pe la Decathlon sa imi iau niste pantaloni de casa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *