Ziua bună, oameni dragi! Așa-i că vă lipsește rubrica cu recomandări de shopping? Știu că toată lumea e prinsă zilele astea cu începerea școlii (dacă ați amânat până acum, rău ați făcut), dar mai suntem și unele dintre noi care nu avem grija asta, deci ne putem ocupa tot de binele nostru! V-am zis că nu o sa mai fac rubrica săptămânal, nu mi se par relevante ofertele care apar una după alta, sunt mult prea slabe, așa că aștept să se adune mai multe. Oricum, la unele magazine, nu se schimbă pentru 2 săptămâni sau o lună. Și de data asta am găsit câteva chestii faine, dacă mai apare ceva azi, vă fac un update!

Începem cu the one and only Carrefour, unde n-am mai intrat de ceva vreme și nici nu intenționez. Nu de alta, dar prețurile au crescut enorm și parcă nici nu mai găsești nimic. Nu mă mai atrage. Mint, am luat acum vreo lună un poncho, 2 cămăși și o pălărie. Cam atât. Nici vopseaua nu cred că am mai luat-o de acolo. De data asta am văzut doar gelul de duș Vidal cu săpunul lichid ca puncte de interes. Gelul hipoalergenic marcă proprie sper să nu fie o glumă la 4 lei… că mie așa îmi pare! Bine că am aflat că Listerine are acum apă de gură fără alcool, mie nu îmi plac astea neam.

De la Dm vreau musai un săpun Deja Vu, am mai avut și mi-a plăcut la nebunie! Îmi place și mascara de la Bourjois, arată chiar bine. Gelul de duș Cottage miroase divin, mai ales varianta cu caramel! Pentru domni recomand apa de toaletă Cuba, este ieftină și bună, miroase super! Să nu uit de peelingul de la Ziaja, n-am mai văzut produsele lor de ceva timp.

De la Douglas nici nu știu ce să aleg, sunt atât de multe lucruri faine, le-aș lua pe toate, dar aș avea nevoie de salariul pe un an. Totuși, îmi place Beauty Box-ul, dar tot n-am înțeles când apare, nu văd nicio dată. La 69 lei merita, cât e cu cardul, dar nu îmi convine că nu are nicio miniatură parfumată, chiar aș fi vrut una. Cutia e singura la care m-aș încumeta momentan, la restul să zic că sunt super cuminte, că am din toate!

Știați că cei de la Kaufland comercializează sprayul de gură Stay Cool? Eu nu! Dar mi se pare o idee super faină! În plus, îmi plac mult decorațiunile de toamnă! Să nu mai zic de pachetul pasta de dinți+apă de gură Sensodyne. Eu o să mă duc să îmi iau setul de frunze, arată prea bine. Vreau să îmi pun câteva chestii reprezentative, tematice, în casă. Bine, eu am avut chestii de iarnă toată vara, așa că…

La Lidl găsiți muuulte pijamale și chestii cozy pentru casă, dar și decorațiuni în ton cu anotimpul. Nu-i așa că și vouă vă place borcanul cu potpourri? P-ăla-l vreau! O să umplu casa de chestii de genul… Și aricii sunt super simpatici, dar găsiți și bufnițe, și vulpi, și veverițe.

La Sensiblu mi se pare oferta mai slăbuță față de normal, singurele chestii interesante mi se par cea cu 1+1 la apa micelară La Roche Posay, dar și reducerea de 30% la Vichy. Încă suspin după Mineral 89…

Până și la TXM văd haine mișto, mai ales rochițele, cămășile și gecile. Și eu prețuri ok, poate ne spune cineva care a luat și cum stăm cu calitatea.

Cam acestea ar fi ofertele de săptămâna asta. Zic eu că unele-s destul de avantajoase!

30 Replies to “Unde facem shopping în acest weekend? #102

  1. Sa stii ca mi-au atras atentia si mie decoratiunile de toamna de la Kaufland, imi place Decoatiunea cu potpourri si cu Suport pentru lumanari in mod special. Sper sa ajung sa mi le iau. Mi se par potrivite si ptr un cadouas in perioada asta de toamna.

  2. Oferta aceea la Garnier este geniala! Si ma tenteaza tare si ofertele din brosurica Sensiblu! Chiar azi am fost in farmacie si m-am mirat de cate oferte aveau.

    1. pe mine ma electrocuteaza pana in creier alcoolul din ea. bine, ca am si una de la apidava, fara alcool, dar care are un gust de-mi vine sa ma arunc de la 4

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *