Bună dimineața, oameni frumoși! Sunt pe drum la ora când voi citiți această postare, dar nu am putut sări peste weekend. Știu că de obicei nu sunt foarte activă în aceste două zile, dar de asta m-am mobilizat. Poate că acest post apărea de obicei vinerea, dar cred că majoritatea dintre voi dedicată sâmbăta cumpărăturilor. Așa că zic eu că e binevenit și acum. Am adunat pentru voi oferte din toate magazinele și deși eu sigur nu ajung în niciunul, sper ca voi să profitați de ofertele și produsele faine pe care le-am strâns.

La Carrefour a început Black Friday și vă recomand să mergeți, pentru că aveți ce lua de pe raionul de electronice. Au apărut și noile produse din colecția de toamnă-iarnă, cu jachete și accesorii pentru orice fel de temperatură. Mie mi-au căzut ochii pe o rochiță tricotată pe care mi-aș dori-o, dar momentan o pun sub semnul întrebării. pentru că sunt altele care așteaptă.

A apărut și la Dm un catalog nou, cu multe chestii faine. Pe pagina lor de Facebook a fost o nouă strigare la plăsuța cu produse pentru curățenie la 50 de lei și de data asta am avut și eu noroc. Acum aștept să o ridic după data de 12 noiembrie. Până atunci, studiez. O să mai am nevoie de o bază de machiaj, așa că cea de la Trend it UP! pare destul de ok și la preț.

La Kaufland facem cunoștință cu noua gamă Bevola, care pare destul de ok. Prețurile sunt în mod cert atractive! Nu știu calitatea, însă. Mi-e dor de un șampon Dove Advanced Series, ăla chiar mi-a plăcut! Dar deja am destule pe stoc…

La Lidl găsiți câteva cosmetice românști, dar și o grămadă de pufoșenii! Salopeta de damă e absolut divină!

Să nu mai zic de Sensiblu, care are o mulțime de promoții, așa cum ne-a obișnuit. Ah, da, dacă nu aveți card, făceți-vă musai! Merită! Aștept ceva și la Vichy Mineral 89, ăla e produsul meu de pe wishlist!

Voi cum petreceți weekendul ce tocmai a început? Eu o să fiu la botez, așa că împărtășim mai multe de luni încolo! Să aveți vreme frumoasă și timp odihnitor!

24 Replies to “Unde facem shopping în acest weekend? #103

  1. si eu am prins o plasuta de la dm si abia astept sa o iau, dar ma enerveaza angajatele de la magazinul meu ca nu baga ofertele din catalog la raft. Au avut acum cateva saptamani apa de gura la 1 l la un pret bun si la ele nu a fost deloc la raft.

  2. Lidl este cel mai aproape de mine și sunt cu ochii pe oferte cape ”butelie” 🙂 Totuși nu sunt chiar ieftine produsele de îmbrăcăminte în raport cu calitatea. Îmi plac produsele și ofertele celor de la Kaufland deși ajung mai rar. Aștept și eu alte oferte la Sensiblu de la Vichy 🙂

    1. mie imi plac mult hainutele lor si chiar mi se par super ok din punct de vedere al raportului calitate-pret. am chiar multe haine de la ei si nu am fost dezamagita

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *