Iată că a venit și weekendul mult așteptat și o dată cu el, cel puțin pentru mine, concediul! Deja mă văd lenevind toată ziua, mergând la plajă, acum toată treaba e să am cu cine. Doar canicula de afară pare să fie o problemă majoră, mai ales pentru mine, pentru că nu suport căldura de nicio culoare! Prefer o temperatură de 20 grade, ar fi acceptabil. Dar, pentru că nu se poate, ne chinuim să trecem și de această perioadă. Totuși, nici măcar căldura nu mă împiedică să mai bag un ochi prin magazine, să văd ce mai e nou și interesant.

carrefourLa Carrefour văd gelul de duș Palmolive de 500ml la 10 lei, deci sigur dau o fugă să-l iau pentru al meu soț (v-am zis că m-a tot cântat s-o răresc cu gelurile de duș, că el vrea Nivea sau Palmolive. Nivea i-am luat, acum Palmolive, scap de el), în condițiile în care la Dm era 12 lei cel de 250ml. Exagerat! Cred c-aș vrea și pachetul de apă micelară de la Nivea, că tot o laudă toată lumea, și până o câștig, mai bine o cumpăr!

coraÎmi pare pe zi ce trece mai rău că n-avem Cora. În fiecare săptămână mai apare câte o chestie interesantă. De exemplu, acum mi-a făcut cu ochiul uleiul de păr Gliss Ultimate (la care primești cadou și un balsam de păr). Produsele Cosmetic Plant anticelulită au prețuri bune și o să le caut și eu. În Auchan am mai văzut un pachet bun, dar de la Elmiplant, format din gel modelator și un serum, la doar 26 lei, ținând cont că-n Dm doar gelul este 25 lei. Produsele anticelulită îmi plac, cel puțin de când am folosit crema cu extract de cafea verde, am fost foarte încântată de rezultate!

dmLa Dm, greu, greu… încă aștept oferte bune! Acum două zile am dat o tură, dar n-am cumpărat nimic din ofertă. Am pus totuși ochii pe gelul de duș Elmiplant, dar m-am abținut, pentru că iar am destule. Eu am avut demachiantul bifazic cu argan de la Farmec și mi-a plăcut, așa că aș lua în considerare și varianta monofazică.

lidlLidl-ul se remarcă mai mult prin haine și accesorii decât prin cosmetice. Mie îmi place muuuult de tot gentuța albastră la 40 lei, e atât de scumpică! Și salopeta îmi place, dar pe bleumarin. Sunt curioasă de produsele Cien. Mă atrag culorile 😀

Weekendul ăsta îmi primesc soțul acasă. Dar azi cred că-mi iau nepotul și îl opresc la mine, să nu mai fiu singură. Oficial, e vară, cald și timp liber!!! Să aveți weekend fain și vă aștept să-mi povestiți despre ultimele voastre achiziții!

2 Replies to “Unde facem shopping în acest weekend? #11

    1. 🙁 asta nu-mi place mie la ei…au stocuri mici si te apuca nervii cand vezi ca marimea ta s-a dat si nu e nicio sansa de a mai fi in spate 🙁

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *