A zis cineva ”weekend”??? Nu știu voi, dar eu profit la maxim de zilele astea, cel puțin de ziua de sâmbătă, și dorm de-mi sar capacele, de parcă vine sfârșitul lumii și nu mai prind ocazia! Până și săptămâna asta am tras câte un pui de somn după-amiaza și culmea e că am dormit bine și noaptea. Iar e obositor, iar e stresant la muncă… cred că așa e peste tot, nu? Dar, weekend fiind, să ne relaxăm, zic!

carrefourCică pe data de 9 septembrie sărbătorim Ziua Internațională a Frumuseții. Știați? Eu habar n-aveam! Dar uite că mai aflu câte ceva. Carrefour-ul ne ”amenință” cu prețuri mici, sper ca cele din catalog să nu fie singurele, că-s cam puține! Mi se pare fain setul Pantene (deși mie nu-mi priesc produsele lor), dar și reducerea de 30% la gama de mascara Rimmel. Nici noul sortiment de gel de duș Fa nu e de ocolit.

coraDe la Cora am ales și produse pentru jumătățile noastre, întrucât și ei trebuie să arate bine, nu? Gama Syoss intră iar la preț unic și acum chiar îmi pare rău că n-avem Cora în oraș, întrucât bijuteriile din argint au reducere 25% (pentru cine nu știe, sunt înnebunită după argint. Urăsc aurul).

lidlColecția See you in Berlin de la Lidl nu e atât de fascinantă precum mă așteptam. În schimb, deja mă imaginez la -20 grade în halatul acela pufos… Și-mi plac suporturile de lumânări, arată fain! Felinarele…nici nu mai zic!

selgrosLa Selgros a apărut catalogul cu moda de toamnă. La fel, am ales piese și pentru ei, întrucât sunt câteva care merită arătate. Mie îmi plac botinele din piele, gentuța, dar și cardiganul pentru bărbați. Cred că e de o pufoșenie cruntă!

Oferte așa și așa, mai bine dați o raită prin magazine să vă lămuriți, că din cataloage…cam slăbuț săptămâna asta. Eu cred că mă abțin, după comanda de la Yves Rocher am cam tot ce-mi trebuie, am scandal acasă dacă depășesc bugetul 😀 Dar sper că voi stați mai bine la capitolul ăsta! Weekend fain și răcoros să aveți !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *