Salutare tuturor! Epuizant. Așa pot să descriu acest weekend. Azi am lucrat program scurt, suntem băgați până-n gât în organizarea evenimentelor ce urmează și care probabil mă vor ține ceva zile departe de blog. Sper să nu fie cazul, dar vă anunț de pe acum că există o posibilitate. Carevasăzică: azi la muncă, mâine cu treabă, și a trecut weekendul. Azi e și ziua nașei noastre, dar o s-o vizităm mâine dimineață, apoi mă bag în treabă. În loc să fie relaxant, acest sfârșit de săptămână s-a dovedit extrem de obositor. Dar dacă toate merg bine, săptămâna viitoare pe vremea asta voi fi la București, într-un weekend în care mă voi rupe de lume! Mr. iar se pregătește de Deltă, așa că… trebuie să-mi găsesc ceva de făcut! Dar, lungesc vorba prea mult. Să vă zic ce oferte am mai găsit prin căutările mele.

carrefourLa Carrefour avem ca noutăți produsele Babyliss, care au prețuri acceptabile, din ce am văzut în catalog. Chiar dacă nu mai e așa cald, epilarea este un ”must”, deci epilatorul cu ceară de la Veet este binevenit. Interesantă e și promoția la vopseaua Excelence, nou apărută la noi.

dmSchimbare de catalog și la Dm, și aici în sfârșit au multe, multe oferte. Apa micelară pentru ten mixt de la Garnier este iar la preț bun, iar pe mine mă încântă, pentru că a mea e pe terminate și m-am înțeles foarte bine cu ea. Alt produs încercat și iubit sunt benzile de curățare de la Beauty Formulas. Nu mai am niciun fel de plasturi, deci o sesiune de shopping este necesară! Nu am încercat până acum sarea de baie, dar cred că o dată cu venirea frigului, voi tânji după o baie fierbinte cu arome! A încercat cineva uleiul de păr de la Dove? Keratină am și eu, dar de la Triodeluxe, și o recomand cu drag, pentru că efectele sunt de nota 10!

lidlLa Lidl mi-au atras atenția botinele, care-s suuuper drăguțe, și am văzut că săptămâna viitoare apar alte modele. Nu știu voi, dar eu am renunțat la lumânări și la uleiuri parfumate pe durata verii. Însă o dată ce s-a răcorit…le-aș putea lua în calcul! Tot la Lidl găsiți și setul de manichiură cu 213 piese, cu toate nebuniile de care aveți nevoie pentru unghii cu gel. Dacă aveți talent și răbdare… de ce să nu încercați?

Cred că weekendul ăsta spun pas shoppingului, nu-mi doresc decât să dorm! Am o stare destul de ciudată, poate e și de la vreme, deci să sperăm că mă obișnuiesc și o să mă simt mai bine. Să aveți weekend fain și plin de soare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *