Iată că ne vedem sănătoși și la sfârșit de săptămână, cu chef de weekend și de stat pe afară, mai ales că vremea nu mai e nici extrem de călduroasă, nici rece, ba din contră, pare numai bună pentru plimbare. Săptămâna trecută, din cauza treburilor mele și a plimbărilor de colo colo, n-am avut timp să scriu deloc pe blog, mai ales postarea #Unde facem shopping în acest weekend? Dar acum m-am întors, am avut ceva activitate pe blog săptămâna asta, și vreau să vă arăt ce chestii bune de cumpărat am găsit pentru zilele libere.

carrefourLa Carrefour s-a schimbat catalogul pe electronice, deci implicit au intrat produse noi în ofertă. De exemplu, avem uscătoare, plăci de păr sau ondulatoare Rowenta la prețuri bune, iar săptămâna asta e Black Promo, deci dați fuga pe acolo, că sigur găsiți ceva redus! Să nu uit de oferta de până la 70% la textile, la articolele de vară, cel puțin la Brăila încă mai sunt o grămadă de haine. Îmi place și oferta la produsele Maybelline, la 2 cumpărate primești un balsam de buze Baby Lips. Țin minte că anul trecut, când a apărut, eram foarte entuziasmată de el, dar nici până în ziua de azi nu l-am cumpărat.

coraLa Cora nu m-a atras nimic în mod special, poate doar apa de gură Colgate, care e la promoție, două bucăți la 15 lei, e destul de avantajoasă. În rest…chestii normale.

deichmannLa Deichmann a intrat colecția de toamnă, și ca de fiecare dată, m-aș pierde printre rafturile cu botine și bocăncei și n-aș mai ieși de acolo fără jumătate din produse. Îmi plac mult bocancii la 159 lei, dar nici gentuțele nu-s urâte deloc! Ba din contră, m-ar putea convinge să-mi schimb stilul și să mă ”feminizez”.

lidlLa Lidl e săptămâna mărcilor, și găsim și multe piese pentru activitățile sportive. Pentru cine servește jogging la prima oră, sunt jachete, veste, pantaloni, bluze, tot felul. De ieri a intrat oferta pentru accesorii de prăjituri și am găsit niște seturi faine de șabloane, pentru decorul prăjiturilor sau a cafelei. De asemenea, am pus ochii pe un platou pentru transport, cu capac, pentru că mai duc prăjituri încoace și-ncolo și de fiecare dată trebuie să am grijă să le împachetez foarte bine, nici nu se pune problema să aibă cremă deasupra sau frișcă, pentru că nu le mai pot duce, deci ar fi tare util!

Început de weekend, bine ai venit. Numărăm orele până fugim de la muncă și sperăm să nu treacă timpul repede! Zi faină să aveți și weekend cât mai însorit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *