Început de weekend!!! Pentru cine s-a trezit recent sau nu s-a uitat în calendar, vă anunț că azi e vineri! Asta înseamnă că mai avem câteva ore de muncă și am terminat și săptămâna asta. Mâine am nuntă, deci trebuie să mă pregătesc, mâine e zi de răsfăț, de creme, make-up și îngrijire unghiuțe, dar nu mă duc la salon, ci mă fac acasă. Cred că am ajuns la abilitatea de a mă descurca singură :p Acum trebuie doar să mă gândesc ce culori aleg. Deci mâine e de treabă. Azi trebuie să mergem la shopping de cămașă albă pentru Mr., că nu mai are. Dar în caz de mai văd ceva…nu ocolesc 😀

carrefourLa Carrefour găsiți una-alta, câteva cosmeticale și hăinuțe, și multe, multe dresuri. Tot felul de modele, de culori, îmi plac la nebunie. Am de dat o tură pe la ei, ca să mai iau câte ceva, mi se termină apa micelară, aș vrea și-un demachiant…și pe la Dm nu am văzut nimic special.

coraLa Cora a apărut catalogul de cosmetice, 48 de pagini pline de oferte și produse pentru noi (dar și pentru ei). Multe firme, multe mărci diferite, pe care nu le prea găsești pe nicăieri, decât pe net. Creme Apidermin, Apidava, am găsit și parfum Chanson dEau (cine știe, cunoaște :D), dar și prețuri bune la apele micelare Garnier. De ce nu avem și noi Cora în oraaaaaaș???

lidlDe la Lidl am ochit un pulover pufos. Atât de pufos încât te cufunzi în el! Îmi place și trenciul, dar cred că e un pic cam subțire pentru gustul meu. Și asta-mi aduce aminte de un paltonaș pe care-l am și pe care ar fi cazul să-l scot la înaintare, că doar este numai bun pentru vremea de afară, care se răcorește pe zi ce trece. Îmi plac mult maieurile și chiloțeii cu dantelă, sunt finuțe. Nici aici nu scăpăm de dresuri, se vede că începe perioada lor. Eu nu le suport, decât să le văd la alte persoane. Pe mine mă mănâncă pielea de la ele 😀

Cam atât pentru acest weekend, în restul supermarketurilor nu prea am văzut ceva ce ar merita scos în evidență. Să văd cu ce mă mai aleg diseară. Că doar trebuie să mă aleg și eu cu ceva! Zi faină să aveți!

2 Replies to “Unde facem shopping în acest weekend? #21

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *