Neața bună, oameni dragi, încă un weekend relaxant la purtător a început, așa că m-am trezit undeva aproape de ora 12 și-s foarte hotărâtă să nu fac absolut nimic astăzi. Mâncat, privit la seriale, mers un pic la shopping, doar chestii de genul, inofensive. Am studiat bine ofertele din magazine și iată ce am găsit să vă arăt, pentru inspirație!

carrefourCarrefourul e din ce în ce mai sărăcuț și mai ocolit (vorbesc din perspectiva mea), sper să mai facă anumite schimbări în ceea ce privește produsele, să aducă ceva nou, să bage mai multe oferte interesante, să le schimbe mai des, nu știu. Ceva trebuie făcut, eu cam ocolesc magazinul de la o vreme, prefer să merg undeva mai aproape, în oraș, pentru cumpărături. Îl vizitez, ce-i drept, atunci când ajung în mall. Dar rămân la stadiul de vizită.

dmDe obicei intru în Dm când schimbă catalogul, dar niciodată nu iau nimic din ce e în ofertă, ci mai degrabă nu mă abat de la listă. Merg acolo pentru produse bine stabilite dinainte și rar mă încântă altceva. Dar se mai întâmplă. Ieri, de exemplu, am intrat numai să mă uit, dar am plecat cu un borcănel de gel frumos mirositor pentru mașină și cu 2 sticle de Pur, care erau la pachet. Totuși, s-ar putea să mă întorc pentru benzile de puncte negre. Nici rimelul Matbelline nu mă lasă rece, dar deja am cam 4-5 acasă, deci nu îl las să mă ispitească.

selgrosSelgros este magazinul care începe să mă încânte din ce în ce mai mult. Și nu pentru că ar avea prețuri mici, pentru că e mai scump uneori și decât magazinul de cartier. Dar are diverse lucruri, care mai de care mai diferite, iar la capitolul Food e o diversitate care mă încântă. Acolo mă pierd printre rafturi. Îmi plac la nebunie și hainele lor, încălțămintea, sunt modele pe care nu le prea vezi peste tot. Peria rotativă de la Babyliss la 100 lei zic eu că e chilipir curat! Și peria facială mi se pare interesantă, și n-ar strica s-o am!

Afară s-a mai îmbunat vremea, cât de cât, dar tot n-am chef de ieșit din casă. Cred că mai lenevesc până spre seară, apoi bag o vizită la Selgros. Mâine am dimineața plină, dar apoi mai vedem cum trece ziua. Luni am în plan să mă duc să mă interesez de cadoul pentru ziua mea 😀 Am primit bănuți de la Mr., așa că știu exact ce să fac cu ei. Nu uitați de cele două concursuri active – cel cu cărți, de pe Facebook, și cel cu cosmetice, de pe blog! Mult noroc vă doresc! Și-un weekend cât mai fain!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *