În acest weekend facem shopping în mai multe locuri, pentru că mai toată lumea ne îndeamnă să ne pregătim de iarnă! Acușica bate zăpada la ușă și trebuie să fim echipați complet. Eu am și cizme, și geacă, deci m-am potolit pentru sezonul ăsta, dar Mr. are nevoie de o geacă, totuși. Am mai văzut o tigaie la Selgros pe care mi-aș dori-o, deci s-ar putea să dau o tură pe acolo.

coraLa Cora mi-au plăcut mult ghetele și cizmele, dar și rochia roșie. N-am așa ceva în garderobă!

deichmannÎmi plac ghetuțele din Deichmann, dar mi-au atras atenția mai ales cizmele înalte, cu toc. Arată foarte elega

dmLa Dm s-a schimbat oferta, au intrat în promoție produsele Nufăr. Eu am fost aseară pe acolo, dar nu am plecat decât cu un set de plasturi pentru puncte negre și o cutie de dropsuri cu măr și scorțișoară. Mai erau și niște lumânări de la Air Wick acolo, reduse de la 30 la 15 lei, dar am zis să stau liniștită, că am deja 3 uleiuri și un set întreg de lumânări parfumate.

lidlȘi prin Lidl am fost, dar mai mult m-am învârtit în loc. Nu mai erau cizmulițe de casă decât roșii, arătau cam ciudat și nu mi-au plăcut, dar la haine nu m-am uitat. Totuși, am constatat cu bucurie că produsele de Halloween s-au vândut destul de repede, semn că lumea începe să se mai emancipeze. De pe data de 9 ar trebui să încep o serie de sondaje în Lidl, am găsit eu ceva de muncă part-time, acum să văd dacă se concretizează.

metroÎmi plac mult gecile de bărbați de la Metro, aș da o tură pe acolo să le vedem, poate scap de-o grijă. Și-așa săptămâna viitoare anunță cam friguț la noi!

selgrosSelgrosul devine încet-încet magazinul meu preferat. Acolo găsești de la haine la mâncare, au tot felul de promoții, iar la capitolele îmbrăcăminte-încălțăminte chiar au produse pe care nu le mai găsești în alte părți. Și nu mi se pare exagerată o cizmă din piele de 300 lei. Măcar știi că ține! Mi-a plăcut foarte, foarte mult și jacheta de la Velino, este extrem de drăguță, dar cum mie nu îmi trebuie, vă îmbii pe voi.

Pentru Carrefour nu am găsit catalog de data asta, dar compensăm cu alte magazine, care-s și mai aproape 😀 Eu trebuie să văd dacă mai am nevoie de ceva, că săptămâna viitoare sunt plecată și chiar va trece timpul al naibii de greu… Abia aștept să fiu înapoi. Dar cum problemele trebuie rezolvate… asta e! Weekend fain să aveți, vă aștept la film, la Cinema City e promoție azi și mâine la filmele de groază!

2 Replies to “Unde facem shopping în acest weekend? #24

    1. De la Vivanatura am încercat doar o pastă de dinți, dar am fost foarte mulțumită de ea. Mi-a rezolvat problemele cu gingiile. Acum am Lacalut, dar nu mai fac prostia de a schimba ceva ce-mi face bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *