Iată că a venit și sfârșitul de săptămână, deși treaba continuă. Aseară și azi-dimineață m-am simțit cam obosită, însă abia aștept weekendul, o să încerc să găsesc și câteva clipe de liniște, mai ales că săptămâna viitoare voi fi singură după-amiaza, deci o să termin toate cărțile pe care mi le-am propus. Săptămâna trecută a fost la fel de nebună, dar a trecut, deși n-am apucat să fac articolul cu recomandările de shopping. Dar acum mă revanșez sau cel puțin încerc, pentru că mare lucru nu am găsit.

carrefourCarrefour-ul nu a scos niciun pliant, dar la ei a început deja Black Friday. E mare nebunie, toată lumea a așteptat ultima vineri din luna noiembrie, dar nu mă aștept la ceva deosebit. Eu am făcut o selecție a produselor de la Carrefour care mi s-au părut interesante o dată cu marea promoție. Aparatul pentru volum pot spune că-mi lipsește din colecție și chiar mi se pare că are un preț ok. Recomand o baterie externă, e de mare ajutor când sunteți plecați sau când trebuie să plecați urgent de acasă și ați rămas fără baterie.

coraCora a avut săptămâna trecută mai multe cataloage, dar și acum am găsit câteva pachete interesante, cum ar fi cel de la Garnier, cu vopseaua de păr Olia și șampon Ultra Doux. Pachetele Nivea sunt cele mai interesante, dar nu aș evita nici pachetul Le Petit Marseillais.

metroLa Metro au apărut multe, multe cataloage, și cel mai tare m-a încântat cel cu decorațiuni de Crăciun. Câte globuri, câte luminițe!!! Foarte drăguțe sunt toate. Și vreau și unul din pachetele de la Milka, unde primești cadou o cană super haioasă. Sărbătorile de iarnă îmi plac cel mai mult, pachetele cadou sunt atât de simpatice, totul e plin de bunăvoință, de culoare, peste tot numai cadouri…e fabulos!

selgrosLa Selgros am pus deja câteva lucruri pe listă, dar vreau să-mi duc soțul să vedem ce geci au acolo. Am văzut o jachetă faină de ski, să o studiem întâi. Îmi place trusa de coafat de la Remington, e destul de faină. Are multe chestii în ea, iar la preț e super ok!

Cam astea-s recomandările mele, eu sunt până duminică la Lidl, la sondaje de opinie, mai am 3 zile (cu cea de azi), apoi gata, revin la programul normal. Trebuie să recuperez la citit și chiar îmi doresc să mă odihnesc mai mult. Săptămâna asta am reuşit să-mi menţin greutatea destul de bine, ținând cont că n-am mai avut timp să tot ronțăi. Me so proud 😀 Zi faină să aveți și un weekend cât mai liniștit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *