Azi vreau să ne axăm tot pe varianta ofertelor din magazinele fizice, o să menționez doar ce mi se pare mie mai interesant online. Am rămas cam dezamăgită de la prima oră, nu am găsit nimic uau pe site-urile de cărți sau de cosmetice, doar pe Kurtmann mă atrag câteva hăinuță și-mi pare rău că n-am găsit o rochie pe mărimea mea. Ce e frumos e S, iar mie îmi este mic. Dar să vedem ce găsim în magazine. Ofertele de Black Friday sunt disponibile în limita stocului, majoritatea țin tot weekendul. Dar să vedem despre ce este vorba!

carrefourLa Carrefour nu mă-ncântă mai nimic, mai nou au o campanie Star Wars la care se oferă nu știu ce abțipilduri sau chestii de genul, care nu mă atrage, deci doar Black Friday-ul la electronice și textile să fie mai îmbietor!

dmLa Dm am găsit în sfârșit un catalog mare, plin cu de toate. De la creme până la produse de make-up, seturi cadou, oje și produse de îngrijire, chiar ai ce cumpăra. Rimelul ScandalEyes de la Rimmel este accesibil, mie-mi place la nebunie, dar am nevoie și de un tratament pentru păr de la Kallos. Îmi plac la nebunie măștile lor, chiar descurcă părul. Cei de la Dm spun că-n 3 săptămâni apare și calendarul Balea de Advent, mi se pare un pic ciudat, că vine după data de 1, dar să zicem mersi că-l aduc și la noi! El va costa 60 lei și va avea diverse miniaturi.

selgrosMagazinul Selgros are la oferte de Black Friday de m-au uimit! De la ondulatoare și plăci de îndreptat până la aparate de tuns și de tas, toate au prețuri foarte bune! Mai ales ofertele de la Remington nu-s de refuzat!

În continuare vreau să vă fac o mică selecție a ceea ce mi s-a părut mie mai interesant și mai drăguț de pe site-urile care au anunțat azi prețuri mici. Cred că elefant.ro a avut cele mai bune prețuri, cel puțin la ce mă interesa pe mine, la cărți, parfumuri și lumânări parfumate.

elefantVolumul 4 al seriei Millenium, continuarea trilogiei scrise de Stieg Larsson, are un preț fabulos pe elefant. Și câteva cărți din seria autorilor nordici au prețuri reduse, cam la jumătate din ce am observat. Îmi place și lumânarea parfumată de 105 grame, la borcan. Este disponibilă în mai multe variante, iar transportul este 12,9 lei.

emagLa emag am găsit câteva pernuțe de Crăciun, globuri, lumânări Yankee, dar și multe pachete de cărți la prețuri bune. A fost și pachetul cu toate volumele Urzeala tronurilor la doar 99lei, dar s-a epuizat instantaneu. La fel de repede s-au cumpărat și telefoanele, laptopurile…

librisLibris a fost marea dezamăgire a acestei zile… Am plasat, totuși, o comandă de 3 cărți, pe care voi plăti 22 lei, dar nu pot spune că am găsit ce-mi doream la preț redus. Toate cărțile au prețuri mari sau, oricum, mai mari decât în alte părți, iar de autorii nordici nici nu am putut să mă apropii 🙁 Tare rău îmi pare!

UPDATE: Am decis să vă arăt și produsele de la Yves Rocher, nu mi se pare nimic uau, au câteva produse reduse cu 50%, dar și o reducere de 50 lei la comenzi de peste 150 lei.

yves rocherNu am mai făcut selecții de produse de make-up și îngrijire pentru că nici nu-s foarte familiarizată cu prețurile, nici nu mi se par chilipiruri. Dar cine are răbdare și timp…internetul e plin de oferte. Eu voi da o tură prin Selgros și una prin mall, sunt curioasă dacă și magazinele de acolo au adoptat Black Friday. La Lidl, reducerile au loc vinerea viitoare, și chiar mă bucur, pentru că atunci sunt liberă. Sper să fie ceva care să merite! Cam asta este pentru ziua de azi, să aveți spor și răbdare la cumpărături și să-mi arătați ce v-ați cumpărat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *