Iar e final de săptămână! Parcă timpul nu mai are răbdare cu noi, trece mult prea repede, nici nu știu cum a trecut anul ăsta și ce am făcut în toate aceste luni. De fapt, știu. Ne-am mutat, am început pregătirile pentru nuntă, am avut parte de multe greutăți, dar pe care sperăm să le trecem cu bine, am găsit prieteni minunați. Nu am mai plecat nicăieri, de asta îmi pare tare rău, dar la anul sigur recuperăm! Nici la shopping nu cred c-am mai fost așa des ca anul trecut. Sau mă înșel? Am mai și primit una-alta, ce-i drept, și am minimizat nevoile mele la maxim pentru a pune pe primul loc alte lucruri urgent. Dar când am ocazia și vreau ceva neapărat, nu mă mai uit stânga-dreapta, parcă intru în transă 😀 Uitându-mă pe ofertele de săptămâna asta, constat cât de bogate sunt sărbătorile de iarnă. Au apărut toate pachetele cadou, e imposibil să nu găsești ceva bun de oferit. Dar, să vă explic mai în detaliu!

billaBilla nu are în general oferte la cosmetice, sau sunt nesemnificative ca să vi le arăt, dar de data asta ține pasul și are tot felul de seturi numai bune de dat cadou! Cine spune că nu poți face un cadou cu bani puțini?

carrefourLa Carrefour parcă au înnebunit cu Star Wars. Nu zic, fiecare cu gusturile lui, dar parcă prea te sufocă! Stau și mă gândesc, la cât îmi plăcea mie acest magazin, mai nou îl cam ocolesc și nu știu de ce. Totuși, la capitolul cosmetice și seturi cadou, stă foarte bine, ca întotdeauna. Eu vânez vopseaua de păr, pentru că de sărbători vreau să mă vopsesc. Cum? Habar n-am, sincer. Parcă aș reveni la negru, parcă aș păstra roșcatul… grea decizie!

coraLa Cora n-am văzut încă un catalog special de cadouri, dar presimt unul cât de curând. Până atunci, au niște jachete foarte faine, iar brandurile românești sunt promovate intens cu ocazia zilei naționale.

kauflandMă bucur că de data asta am și Kaufland-ul în program, mi-este un magazin drag, iar în Brăila se deschide a doua locație, mai aproape de mine, fapt care nu poate decât să mă bucure. Mai e puțin până pe 3!

metroMetro nu putea să lipsească din categoria retailerilor cu catalog de sărbători, așa că găsim o mare varietate de seturi. Aș miza pe setul Gerovital Happiness cu afine, mi se pare rentabil!

pennyLa Penny/XXL mi-a atras atenția setul Sex and the city. Oare ce-o fi cu el? Nu e nici scump, dar nici nu l-am mirosit. La fel, setul Gerovital este bun și ca preț, și ca produse componente.

selgrosÎn Selgros unt și seturi de machiaj, cu parfumuri, pe care nu le găsim în alte părți. Merită să dați o fugă să vedeți ce e acolo! Eu am luat azi un set Adidas pentru cumnatul meu la preț super bun, ținând cont că are apă de toaletă și loțiune după ras.

selgrosSă nu uit, săptămâna trecută v-am arătat ofertele de Black Friday de la Selgros, dar am făcut o mare eroare! Acestea erau valabile de azi, nu de pe data de 20. Deci, fuga repede la Selgros pentru a profita. Eu am fost dimineață și am luat deja un ondulator Remington pentru voi, pe care-l găsiți deja pe blog, la concurs. Încă erau produse, nu era foarte aglomerat, deci sigur mai aveți șanse să găsiți ce vă doriți.

Multe oferte, magazinele se întrec în cadouri, în promoții de tip 2+1, este imposibil să nu găsiți cadouri. De la cosmetice la haine, decorațiuni de Crăciun, băuturi cu pahare asortate sau coșuri cadou, cred că ne putem încadra într-o limită decentă pentru a bucura pe cineva.

Ah, și să nu uit, azi aveți 40% reducere la jucării la Carrefour sub formă de cupon. Acesta poate fi folosit tot pentru jucării, după o anume dată. Eu vreau să merg diseară pe acolo, poate reușesc să scap de-o grijă 😀 Stați cu ochii pe magazine, sărbătorile sunt pline de surprize! Să ne citim cu bine și anunțați-mă dacă mai găsiți ceva fain, care merită împărtășit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *