Final de săptămânăăăă! În sfârșit! Doamne, cât de greu a trecut timpul! Parcă pe măsură ce se apropie concediul, pe măsură ce e mai greu. E mult de muncă și nu mai am niciun spor. Dar, una peste alta, s-au luat salariile și avem verde la shopping 😀 Am o urgență de la Kaufland, sper să nu uit de ea și să ajung curând, pentru că prețul e foarte bun în raport cu cantitatea, dar vă spun despre ce e vorba imediat.

carrefourNu mă mai încântă Carrefour-ul. V-am mai spus și o repet. Ondulatorul Rowenta e mai acceptabil ca preț, din ce observ. Oricum, dacă mergeți acolo, este imposibil să nu găsiți ceva de cumpărat.

coraLa Cora mi se par faine produsele Gliss, nu le-am încercat până acum, dar aș face o excepție. Trebuie să iau în considerare și vopseaua de păr, mă mai gândesc dacă iau tot Palette sau altceva.

dmLa Dm s-a schimbat catalogul, dar eu am luat doar calendarul de Advent, pentru că pe acela chiar mi-l doream. Totuși, am văzut multe oferte la machiaj sau la seturi. Nici parfumurile nu au prețuri de lepădat.

kauflandLa Kaufland e foarte, foarte bun la preț șamponul Gerovital la 400ml, doar 17 lei. Eu am dat cam tot atât pe o cantitate de 250ml, deci este foarte rentabil! Îmi plac și pachetele Gliss sau Syoss, dar și cel de la Fa și Schauma. Pentru cadouri sau pentru răsfățul propriu, se merită!

lidlLa Lidl găsiți Săptămâna Mărcilor, deci există câteva produse care nu le găsiți în mod normal în magazin, deci dacă vă doriți ceva din ofertă, e bine să vă grăbiți, pentru că mai aveți weekendul la dispoziție. Pe mine m-au încântat mai mult pijamalele și șosetele de casă, balerinii, chestiile pufoase, numai bune de lenevit în pat, la căldură.

profiNu prea intru în Profi de obicei, îmi plac de acolo doar dulciurile, în general consider că au produsele destul de scumpe. Totuși, la ocazii de genul, mai au și ei câte o ofertă interesantă. Deci dacă nu aveți altă variantă, mergeți și pe acolo.

Magazinele sunt pline cu de toate, deci aveți de unde alege. Mai sunt fix două săptămâni până la Crăciun, deci timpul se scurge foarte repede, așa că grăbiți-vă cu cadourile, dacă doriți să evitați aglomerația din ultimele zile. Aveți și opțiuni online, deci nu rămâne decât să vă hotărâți dacă n-ați făcut-o deja. S-aveți spor și-un weekend fain!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *