Ziua bună, oameni dragi! S-a terminat și săptămâna asta, a trecut relativ repede și fără evenimente majore. Aseară am fost prin Carrefour, sunt reduceri de până la 80% la îmbrăcăminte și încălțăminte, dar sincer, nu știu ce mai găsiți, erau numai chestii aiurea. Vară-mea venise pentru copii, dar a rămas foarte dezamăgită. Și pe bună dreptate, nici eu nu eram prea încântată de ce am găsit la hainele de damă. Singurul care s-a ales cu ceva a fost Mr., care a prins o pereche de pantofi de piele, cică pentru nuntă, la 60 lei, și o pereche de pantofi din piele întoarsă, destul de drăguți, la 70 lei. Dar să vedem ce opțiuni avem pentru weekend.

billaLa Billa am găsit vopseaua Syoss Gloss. A încercat cineva? Știe cum e, ce face? Eu n-am mai folosit Syoss de ceva vreme. La Penny e-n ofertă vopseaua Loncolor. Eu mă împac bine cu Loncolor Natura, am găsit nuanțe de roșu pe care nu le găsesc la Palette. Și șamponul Gerovital împotriva căderii părului e ok ca preț.

carrefourLa Carrefour e-n promoție săpunul lichid Elmiplant. Mie mi se pare foarte tentant la preț gelul de duș Palmolive la 750 ml, e doar 13 lei. Ținând cont că cel de 250 ml e cam 7-8 lei minim… merită!

coraNici la Cora nu e mare lucru, eu am luat aseară din Carrefour pachetul cu 2 sticle de 500 ml apă de gură la același preț, care e foarte bun. Concursul de la Syoss e tentant, dacă vă știți norocoase. Eu am avut noroc și acum un an, și acum 2 ani, dar văd că acum s-a cam dus pe apa sâmbetei 🙁 Periuțele Oral B mi se par scumpe… eu am luat din Dm pentru Mr., am dat vreo 50 lei pe ea, iar rezervele (5) sunt tot cam așa. Și în Selgros este una la 20 lei, mai puțin pretențioasă, nu e de firmă, dar e ok.

La Selgros sunt reduceri de 20% în acest weekend la încălțăminte. Reducerea se aplică la casă și nu e valabilă la articolele din reclama curentă (care o fi aia, că eu n-am mai văzut catalog Selgros de multicel).

Cam aste-s ofertele, sunt cam sărăcuțe, nu prea mă încântă nimic… Oricum, eu mi-am luat cam tot ce aveam nevoie, de când au venit și comenzile de la Born Pretty Store deja am iar un exces de produse acasă :)) Spor la shopping și odihniți-vă în weekend, plimbați-vă, se anunță vreme bună!

6 Replies to “Unde facem shopping în acest weekend? #34

  1. Iar ma ispitesti 😀 Eu am luat din Dm gelul Palmolive 500ml+250 cam la acelasi pret, si mi-am luat si vopsea cu 8 lei tubul,de la Palette. Vreau sa fac ceva experimente,ca nu m-am mai vopsit de vreo 5 ani :-))

    1. uhuu, sper sa fie ceva indraznet! vreau sa te vad roscata 😀 visez, nu? si eu ma uitam la oferta din dm, acolo ai avantajul ca iti alegi din mai multe sortimente, gelul de dus la 750 ml nu cred ca e in toate variantele…

        1. Roscatul iese foarte usor… Cu negru :)) blondul e singura culoare care n.am fost. Si nici nu vreau. Mi.e ca ma sperii de ce.o sa vad in oglinda daca indraznesc. Nu mai ies o luna din casa :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *