Și-a mai trecut o săptămână… Uite-așa am trecut de jumătatea lunii februarie și constat că aproape au trecut două luni din acest an, în care n-am prea făcut nimic deosebit. Muncă în fiecare zi, când e rost de-o ieșire, de-un biliard, de-un joc la vară-mea… chestii de genul. Mă pregătesc de nuntă, aștept să treacă, să putem pleca și noi într-un concediu bine meritat, și cam asta e. Trece timpul. Ce treabă are asta cu shoppingul? Mai niciuna, doar că am pornit de la weekend și am ajuns la filosofii, dar shopping fac în fiecare săptămână, uneori mi se lipesc de mână lucruri care nici n-ar trebui, dar n-am ce face… Nu regret nimic! Adevărul e că eu dacă am chef să dau o raită prin magazine, nu aștept weekendul, ci mă duc imediat cum am acest impuls. Dar majoritatea persoanelor nu au timp în timpul săptămânii, ci așteaptă finalul ei, deci zic să trecem în revistă ofertele curente.

carrefourLa Carrefour e mare nebunie cu al doilea produs la jumătate de preț, ofertă valabilă nu doar la electronice, ci și la haine, la cosmetice și la alimente. Mie-mi plac la nebunie tricourile cu licență, pentru femei sunt cu Snoopy și cu Minioni! Adevărul e că nu mă prea îndur să dau 55 lei pe un tricou, deci mai aştept. Poate se întâmplă vreo minune pentru mine. Văd și vopseaua de la Palette în ofertă, două Perfect Care cu 18 lei, și gândindu-mă că mi-e dor să mă văd brunetă… nu poți ști ce-mi trece prin cap.

coraLa Cora sunt produse la preț unic (99,99 lei) din categoria îngrijire personală și electrocasnice, deci dacă aveți nevoie de epilator, trusă de coafat, etc, faceți o vizită. Îmi place costumul negru, eu nu am așa ceva în garderobă, recunosc. Și cămașa e simpatică!

lidlLa Lidl e colecția See you in Milan, care are și-un concurs (ceva cu înscris codul pe site-ul lor, parcă). Mie mi-a plăcut cardiganul tricotat (și culoarea mi se pare frumoasă), dar și puloverul, pentru că este genul cu cămașa atașată. Sunt simpatice!

metroMetro se închide în Brăila, nu știu dacă e cazul și altora din țară, dar cam ridic din sprânceană când tot văd oferte de genul ”-50%, lichidări de stoc, etc”. Îmi par semnale de închidere, nu știu de ce. Eu n-am auzit nimic, poate știți voi ceva. Sunt câteva hăinuțe drăguțe, cred că la noi e total exclus să mai găsești ceva, am înțeles că magazinul e aproape gol, deci… poate voi aveți mai mult noroc!

pepcoLa Pepco au apărut câteva produse noi pentru casă, care mie-mi plac foarte mult: câteva căni, pahare, cutii de depozitare, tava din metal inscripționată… arată super! Și cardiganul îmi place, dar și rucsăcelul e frumos.

selgrosLa Selgros au apărut deja oferte pentru 8 martie. Mie mi-a atras atenția trusa de coafat Remington, dar și ondulatorul Hyundai, care seamănă cu cel de la BaByliss și am văzut păreri bune despre el. În rest, multe casete cadou cu cosmetice și produse de îngrijire. Și cred că de acum încolo urmează mai multe.

Ce am sesizat eu e că nu a fost nicăieri pomenit Dragobetele. Dacă de Sf. Valentin toată lumea a făcut vâlvă, la sărbătoarea autohtonă a dragostei se pare că dăm din colț în colț. Păcat! Acum trebuia să sărbătorim, nu să băgăm ziua în umbră totală. Asta e, ne pregătim de Dragobete, de 1 martie, de 8 martie…și până la Paște cam astea-s sărbătorile. Aștept să îmi spuneți ce noutăți aveți și ce v-ați mai cumpărat! Zi frumoasă!

4 Replies to “Unde facem shopping în acest weekend? #37

  1. Îmi place mult tăvița de la Pepco, de ceva timp am înnebunit cu detaliile astea micuțe de home deco :)) 😀 Aș cumpăra încontinuu cutii, cutiuțe, tăvițe, suporturi :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *