Neața bună, oameni dragi! Poate că ați dus dorul acestei rubrici, țin să-mi cer scuze că nu v-am mai prezentat ofertele săptămânii de ceva timp, dar sincer, acum două săptămâni am făcut cu totul altceva, iar săptămâna trecută chiar nu am avut ce să vă arăt. Dar de data asta am revenit cu forțe noi! Dacă 8 martie a trecut, s-au cam rărit ofertele, seturile cadou și găsim cam greu prețuri bune. Dar totuși, mai sunt! Hai să vedem unde le găsim!

carrefourLa Carrefour a intrat noua colecție de primăvară. Eu nu am fost să văd, dar am văzut multe modele de blugi, printre care și preferatul meu, cu talie joasă și croială dreaptă. Să fie, oare? Parcă nu-mi vine a crede! Nu de alta, dar modelele de la TEX nu mi-au plăcut niciodată. La vopseaua Syoss Gloss ai cadou un luciu de buze Deborah, eu n-am încercat încă această vopsea (de fapt, am două bucăți de Loncolor în dulap, plus un pachet de culori turbate pe drum).

coraLa Cora am găsit câteva piese vestimentare, câteva produse de îngrijire… Acest pachet e cel de care vă vorbeam, de la Loncolor Natura. Cam tot 10-11 lei am dat și eu pe el. Dar zic că e super ieftin!

dmLa Dm e subțirel catalogul, azi mă duc să dau și eu o tură pe acolo. Mă tot uit la uleiul anticelulitic termoactiv, pentru că a mea cremă s-a terminat. Și-mi place efectul de încălzire! Nu m-am hotărât încă cu privire la dischetele demachiante. Dar nu cred că cedez, tot spre Lidl mă îndrept. A încercat cineva rimelul de la Maybelline?

lidlLa Lidl sunt oferte la haine. Îmi plac mult blugii lor, au început să aducă lucruri din ce în ce mai faine. Și sutienul ăsta cu mov e mortal! Unde mai pui că are și bretele detașabile. Aș încerca și o fustă, ținând cont că am și bocănceii noi… Cred că ar da tare bine!

pepcoLa Pepco n-am mai găsit oferte la decorațiunile pentru casă și bucătărie (păcaaaat! le ador!), dar ochii mi-au picat pe gentuță. Rochia nu e chiar genul meu, dar pentru la vară ar fi ok, e mai flu-flu.

selgrosLa Selgros sunt prețuri mai bune pentru produsele luate în cantități mai mari, de la 2 bucăți în sus. Sunt curioasă de noul deodorant Fa. Dove-ul pe care-l am nu-mi priește, mă scoate din sărite, dar vă povestesc altă dată despre el…

Cam asta e pentru săptămâna în curs. Eu am azi traseu la Dm, la bancă și la un magazin de produse naturiste, mi s-a pus pata pe câteva produse Solaris și am zis să le caut întâi în oraș și abia dacă nu le găsesc să dau comandă. M-am ținut de cuvânt în ceea ce privește mersul pe jos, ieri am făcut jumătate de oraș, deci sunt mulțumită de mine (și de vremea bună de afară). Sper ca și voi să aveți o atitudine pozitivă și să începeți weekendul în forță! Zi frumoasă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *