Hey! Salutare la toată lumea! Azi mă simt mult mai bine, e a treia zi de stat acasă, și e o plictiseală groaznică! Dar luni mă duc la muncă, pentru că nu rezist prea mult timp în letargie. Mâine începe weekendul, și dacă săptămâna trecută n-am prea avut ce oferte să vă prezint, pentru că toată lumea a fost înnebunită cu reducerea TVA-ului la alimente, săptămâna asta e cu totul altceva! Pentru că a trecut și 1 iunie, iar vremea ne ajută, lumea se gândește deja la plajă, așa că avem oferte la produse cu protecție solară, dar nu numai! Dar să o luăm cu începutul!

carrefourÎncep cu ofertele de la Carrefour, pentru că abundă și nici nu știi unde să te oprești și ce să iei. Mi-au făcut cu ochiul uleiul de păr cu filtru UV de la Garnier (sincer, părul meu cam suferă vara!), dar și mini apa micelară Garnier, care are un preț prietenos și e mai ușor de luat în bagaj. Pila electronică Scholl Velvel Smooth are un preț bun și o recomand cu drag, eu am călcâie perfecte fără prea mare bătaie de cap! Nici pachetul Elmiplant nu e de lepădat! Două loțiuni la 25 lei… mi se pare o afacere!

carrefour 2A apărut un nou catalog Tex, dar, la fel, mie mi se par prețurile exagerate… Totuși, rochița la 35 lei merit, la fel și salopetele. Sunt prețuri foarte bune la epilatoarele Braun, dar nu numai! Și cine dorea să încerce epilatorul Philips IPL… să se grăbească, prețul e redus cu 570 lei, ceea ce nu mi se pare puțin!

dm1Plouă cu reduceri la produsele de plajă în Dm și au și o ofertă simpatică pentru gama Sundance: la achiziționarea oricărui produs, primești cadou o cameră de unică folosință sau subacvatică. Și produsele Fa au prețuri prietenoase și puteți participa și la un concurs. Cred că de data asta nu mai evit și voi încerca și eu șamponul uscat.

dm2Mi-au atras atenția și cremele de față, pentru că a mea e pe terminate, dar voi cumpăra și un spray de picioare de la Adidas, pentru soț. Setul B.U. este tentant, și cel Elmiplant… Cred că-mi las jumătate de salariu aici 😀 Cine nu are pila Scholl Velvet Smooth și consideră că este ”prea scumpă” (deși eu sunt de părere că dai un ban, dar merită!), am găsit în oferta Dm pila electrică Balea, care are și patru rezerve, și costă doar 99 lei. Destul de rentabil, zic eu! Nu știu cum o fi, dar eu am mai luat din Dm o periuță electrică și cinci rezerve pentru ea, și pe toate am dat circa 100 lei, față de 2-300lei, cât aș fi dat pe Oral-B, de exemplu. Și funcționează ireproșabil, nu am nimic de obiectat!

Așa că, fete dragi, mai ales în Carrefour și Dm, chiar merită să dați o fugă în acest weekend. În Lidl am mai văzut ceva hăinuțe foarte drăguțe, dar asta de luni încolo. Eu mi-am făcut deja lista de cumpărături, dar cred că mai trebuie s-o scurtez. Aș vrea uleiul de păr, deodorant de picioare și încălțăminte, setul B.U., o cremă de față, un produs Sundance pentru a lua și camera subacvatică, șamponul uscat, dar și rochița de la Tex îmi face cu ochiul… Să vedem cu ce bani rămânem după ce cumpărăm mâncarea, dar și cauciucuri pentru bucuruza din fața blocului, pentru că ale ei sunt de iarnă și e păcat să le stricăm! Ah, da..și-mi trebuie și stingător…am constatat că trusă medicală și triunghi am. Măcar atât! Plus că trebuie s-o duc la service, se pare că i s-a cam dus freonul… Of, numai probleme! Și rovinieta trebuie plătită, pentru că vine festivalul de rock de la Galați și vreau să merg măcar pe 21 iunie, când vin cei de la Cargo. Deci… avem activitate! Oricum, abia aștept să vină ziua de luni, să merg la muncă. Îmi pare bine că durerea se diminuează, deci sunt pe drumul cel bun! V-am pupat, să aveți spor și un weekend cât se poate de fain!

4 Replies to “Unde facem shopping în acest weekend? #4

    1. eu n-am mai dat o comanda la yves rocher de ceva timp… astept produse care sa ma tenteze. si adevarul e ca ce gasesc la ei, gasesc si in comert. doar gelurile de dus ma tenteaza. dar mai am o gramada

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *