Neața bună, oameni dragi! Cum se prezintă finalul vostru de săptămână? Când am ajuns la muncă mă bucuram de soare, dar acum s-a întunecat brusc (ați observat că de cele mai multe ori vă povestesc de vreme la începutul postărilor mele? :D). Totuși, după o cafea, viața se prezintă mai roz, deci până și timpul parcă trece mai repede. Peste 5 ore vom fi oameni liberi pentru două zile, iar eu mă gândesc numai la faptul că azi vreau să ajung neapărat la Selgros, deja am o listă de cumpărături făcută cu chestii pentru nuntă (știți voi, crănțănele, băutură). Văd că rămân și fără lucruri esențiale – deodorant, demachiant, gel de duș, deci n-ar strica să-mi refac stocurile. Dar să vedem unde ne orientăm!

billaLa Billa găsim o reducere ok de 25% pentru produsele Gerovital, un catalog special pentru Paște și seturi de cosmetice la prețuri ok (eu mă uitam la setul Elmiplant pentru 2-3 persoane).

carrefourLa Carrefour am avut o surpriză tare plăcută când am văzut catalogul Little Black Dress, e plin de rochițe negre care mai de care mai drăguțe și destul de accesibile la preț. Avem și un sortiment nou de gel de duș Palmolive, am mai văzut niște decorațiuni, ce să mai…se simte miros de sărbătoare.

deichmannDați o tură pe la Deichmann dacă doriți să vă luați adidași, au modele faine de la Adidas, eu am o pereche de 2 ani de acolo luată și nu s-au dezlipit, doar talpa are mici belele, trebuie schimbați, dar nu mă îndur de ei, așa comozi sunt! Îmi plac mult mai mult modelele pentru băieți, ce-i drept. Oricum, merg pe principiul – decât marca lor, mai bine un ban mai mult, dar calitate net superioară. De la modelele de damă, îmi plac adidașii albi cu dungi colorate.

pennyUite că și cei de la Penny/XXL se aliniază timpurilor și bagă casetele cadou, care sunt cele mai simple moduri de a face un cadou ok.

selgrosV-am zis că intenționez să ajung la Selgros, și aici sunt multe seturi de cosmetice, am văzut coșuri cadou (și pe acelea le vânez), mă încântă mai multe lucruri de aici. Adevărul e că n-am mai fost de mult, iar eu ador Selgrosul, e liniște și ai ce vedea. Poate-mi găsesc și pantofi!

Cam astea-s ofertele de săptămâna asta. Weekendul viitor sunt Floriile, peste încă unul e Paștele. Nici nu știu când a trecut timpul, parcă mai ieri sărbătoream Crăciunul. Și mai sunt 2 luni și vine și nunta. Și scăpăm 😀 Oricum, cred că timpul trece un pic prea repede pentru gustul meu. Dar să ne bucurăm de momentul prezent! Weekend fain să aveți și vreme frumoasă!

6 Replies to “Unde facem shopping în acest weekend? #43

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *