Ziua bună, oameni dragi! Azi și ieri am avut niște momente destul de obositoare, nu m-am mai ocupat de blog așa cum aș fi vrut (dar o să mă revanșez), dar vreau să vă atenționez că e ultima zi în care vă puteți înscrie la concursul de pe pagina de Facebook, care are ca premiu un set Senza cu ulei de argan. Am aflat că la Carrefour sunt reduceri la jucării, deci o să profit de ocazie să mă aprovizionez pentru Paște. Problema e că nu știu dacă o să am timp. Mi-am planificat destul de multe lucruri, iar cele de ieri le-am amânat pentru azi și sper din tot sufletul să nu le amân pentru mâine. Am de făcut curat, de văruit, aș vrea să spăl și perdelele, deci ceva am în cap, acum depinde cât mă ajută timpul liber. La shopping aș vrea să ajung mâine, am de trimis și un colet cu ocazia Secret Bunny, deci am de lucru serios în weekend. Hai să vedem unde ne orientăm!

carrefourLa Carrefour v-am spus că sunt reduceri la jucării și promoții la produsele Philips. Pentru un cadou, eu zic că merită.

dmȘi la Dm a apărut catalog nou. Produsul care-mi face cu ochiul cel mai mult este apa de toaletă Monotherme. Am mirosit-o săptămâna asta, când am fost pe acolo, și mi-a plăcut foarte mult. Gelul de duș I love cosmetics e una din curiozitățile mele eterne, dar nu cred că se justifică prețul său. Mă uit după keratina lichidă, dar îmi place și paleta de fard de la Mybelline.

kauflandLa Kaufland sunt câteva casete cadou, au băgat și produse de coafat Switch on, deci nu strică să vă uitați mai atent.

lidlLidl-ul are din nou haine. Sandalele de piele arată foarte fain, cred că sunt foarte comode pentru la vară. Și rochițele sunt ok, vaporoase, numai bune pentru temperaturi mari. Tenișii sunt drăguți, colorați, merg cu orice.

pepcoȘi la Pepco s-au mai schimbat hainele, ei mizează pe tricourile ieftine. La fel, rochițe, fuste, produse de bucătărie, de decor…

Peste toate acestea, nu uitați că au apărut decorațiunile de Paște cam peste tot. Iepurași, coșulețe, floricele, tot ce vrei pentru casa ta. Eu aștept să fac întâi curat și dup-aia mă orientez către una-alta pentru a schimba atmosfera. Oricum, vreau să-mi mai iau câte ceva și chiar dacă nu reușesc să termin curățenia, o să o fac săptămâna viitoare, după ce mă întorc de la Pitești (altă repriză de shopping acolo). Sper ca voi să aveți o perioadă mai frumoasă și mai liniștită. Weekend fain!

4 Replies to “Unde facem shopping în acest weekend? #44

    1. eu am fost inainte de acest catalog, am mai gasit una-alta. acum o sa ma invart pe langa parfumul monotherme, la el mi-a ramas gandul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *