Seara bună, oameni dragi! Am fost absentă azi de la datorie, dar asta doar pentru că m-am apucat serios de treabă. Am făcut o parte din curățenie, o parte din mâncarea pe care mi-am propus-o… deci am avut activitate. Mâine mai am de făcut baia și bucătăria, de dat cu aspirator/mop, de fiert sarmalele și de pus cremele în dulciuri, și cam asta e. Am mai și citit azi, printre picături, mă tot chinui să dau gata ”Biblia pierdută”, și asta nu că n-ar fi interesantă, dar nu am mai avut timp de citit cam deloc. Mâine însă am deja câteva planuri, sper să termin și treaba repede, să scriu și pe blog. Azi n-am avut cum să ratez rubrica săptămânală, iar dacă n-ați luat cadourile de Iepuraș încă, mai aveți o zi la dispoziție!

carrefourLa Crrefour mi-a sărit în ochi setul format din periuța de dinți Colgate MAx și Creionul de albire dentară. Idei, a folosit cineva? Ce știți despre el? Oare are vreun efect? M-ar tenta, ce-i drept! Cred că o să iau și un set cu șampon Head&Shoulders pentru Mr., pentru că șamponul de la Oriflame pe care îl are nu-i priește deloc, deci trebuie să revină la cel vechi.

lidlLa Lidl a început sezonul ”de vară” – rochii de plaja, loțiune de protecție solară, costume de baie…. Adică tot ce e de luat la mare. Dacă faceți o vizită pe litoral, întâi dați pe aici, să vă luați chestiile esențiale. Să nu uităm cărțile de colorat pentru adulți – Grădina de vis, Mandalele, ceva cu terapie antistres și încă un titlu, la 15 lei bucata, dar și cărți de citit, 6 titluri, la 5 lei.

pepcoȘi la Pepco au intrat costumele de baie, dar și câteva alte hăinuțe. Eu am luat de aici câteva decorațiuni de Paște, ouă colorate, niște puișori minusculi, lucruri de genul.

selgrosLa Selgros a intrat catalogul de haine de vară. Prețurile mi se par un pic cam exagerate, dar poate e doar părerea mea. Produsele de îngrijire au prețuri bune, eu am în plan să mă duc mâine pe acolo la ora 11, când vor sparge oul gigant de Paște, plin de surprize. Și parcă mi-aș lua tigaia și grill-ul din ceramică. Oftez după ele de prea mult timp.

Dacă nu ați cumpărat toate cadourile, dați o fugă repede în magazinele mari, cele mai multe au program prelungit, deci ajungeți. Mai aveți și mâine la dispoziție, așa că aveți grijă cum vă organizați. Hypermarket-urile au deschis luni, cred că doar Lidl-ul are închis, respect pentru ei, se gândesc la angajații lor! Seară frumoasă vă doresc și spor la treburi mâine, să fim gata cu pregătirile!

2 Replies to “Unde facem shopping în acest weekend? #45

    1. Sunt mai mult legate de comunism, din ce am vazut. Un Teatru de Alecsandri si inca ceva cu Biserica Neagra (eu pe aceea am luat.o)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *