Neața bună, oameni dragi! Hai c-am ajuns și la final de săptămână, se anunță liniște deplină până pe miercuri-joi, când o s-o dăm în damblageală, mai mult ca sigur. Dar suntem optimiști: luni și marți aveam liberele de drept pentru că sunt Rusaliile, iar apoi am liberele de nuntă. Și cam asta e. Mai e o săptămână, deci abia aștept să treacă! O să fim în focuri, tot mai sunt câteva chestii de luat, dar vreau să cred că timp mai e. Nu știu cât mai am chef de shopping pentru mine, am dat o comandă la Elefant și văd că mi-au luat banii de pe PayPal, dar comanda apare tot neplătită, și nu îmi răspunde nimeni la mail-uri sau pe Facebook. Au un sistem groaznic de relații cu clienții, trebuie să sun la ei, să văd ce naiba fac, văd că online nu vor să mă bage-n seamă. Dar să vedem ce oferte-s prin magazine și unde ne perindăm weekendul ăsta!

billa xxl

A încercat cineva spray-ul Johnson s Baby? E în ofertă la set cu șamponul la XXL și Penny. Pare așa de roz și de drăguț, l-aș lua pentru Daria. Și setul Head&Shoulders e ok, ținând cont că vorbim de aproape 1 litru de șampon. Dacă n-am avea atâtea șampoane acasă, l-aș lua. Dar așa…să mai consumăm din ele. La Billa e reducere de 25% la produsele Gillette, și șamponul Elseve la 13 lei (400 ml).

carrefour

Uite că și Carrefourul se mai deșteaptă! Îmi plac pijamalele, tricourile bărbătești (sun vreo 3-4 modele cu Minioniiii!!!), cadourile oferite – apă micelară Garnier, șampon Syoss, șampon/balsam Elseve, dischete demachiante…e păcat să nu profitați de gratuități! Foarte faine mi se par și cămășile de damă, dar și blugii.

cora

Și la Cora sunt câteva chestii faine de îmbrăcat, produse la preț unic, dar și câteva produse de îngrijire/cosmetice. A încercat cineva deodorantul Mitchum? L-am tot văzut în ultima vreme și nu știu care e treaba cu el.

lidl

La Lidl au haine foarte mișto în ultima vreme. Și destul de ieftinuțe. Adică rochia lungă la 40 lei mi se pare ok. Sau sandale la același preț. Mie mi s-a pus pata mai demult pe un săpun Dettol cu dozator automat, încă îi dau târcoale.

Cam asta am găsit interesant săptămâna asta, în restul locurilor…aceleași oferte. Eu am fost ieri la Selgros și am luat peria facială Scarlett, a fost doar 25 lei și am zis că merită o șansă. În rest, mai puțin shopping, ne axăm pe ce contează acum. Hai că trece! Ne citim și mâine! Zi faină să aveți!

8 Replies to “Unde facem shopping în acest weekend? #52

  1. Din ce data incepe oferta la Carrefour? Trebuie sa pun gherutele pe camasa alba, astazi am vazut una asemanatoare in Dorally cu 95 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *