Nu în fiecare săptămână apar cataloage noi sau oferte, dar pe cât posibil, încerc să studiez ce e mai interesant. Așa a apărut această ”rubrică”, dacă-i pot spune așa. Și vreau să cred că vă ajută cu ceva, măcar să vă faceți o idee despre ce mai e prin market-uri sau hypermarket-uri. Sau prin Dm, pe care eu îl frecventez destul de des și-mi fac listă din catalog înainte să mă duc acolo, altfel scap și iau exact ce nu-mi trebuie. Hai să vedem ce am găsit săptămâna asta!

carrefourLa Carrefour avem cea mai variată ofertă, de la haine, genți, până la cosmetice și vopsele de păr. Rochițele la 30lei mi se par adorabile, au mai scăzut la preț față de prima apariție în catalog, dar azi mi-au atras atenția și pălăriile. Nu am așa ceva, nu am purtat niciodată, dar aș vrea să văd cum îmi stă. Dacă nu aș fi avut încă vreo 2 rimeluri nedesfăcute, în mod clar aș fi cumpărat Maybelline Lash Sensational, după toate lucrurile bune pe care le-am citit despre el. La vopseaua Garnier Color Naturals avem ofertă la 2 bucăți, dar și o ojă Colorama cadou. Crema Nivea am văzut-o târziu, deja am cumpărat alta din Dm, dar setul Nivea pentru plajă e tentant!

coraȘi Cora are o varietate de produse la prețuri bune, multe dintre ele din gama Nivea, unde ai destul de multe cadouri. Și la cumpărarea a două produse L’Oreal poți câștiga premii instant. Mie mi-ar fi plăcut produsele Gliss, am auzit că sunt eficiente. Produse Garnier Sun, gel de duș Elmiplant la doar 6,5 lei și crema depilatoare Farmec la 8lei sunt doar câteva din oferte.

kauflandKauflandul vine cu vopseaua Palette la 9,3 lei, dar și cu sprayul de corp XO la 15 lei. Gelul de duș Elmiplant maaaare e doar 11,3 lei, iar produsele taft sunt 11 lei.

Nici prea-prea, nici foarte-foarte. Dar săptămâna viitoare sigur vor fi mai multe, intră și catalogul nou de la Dm, deci…oferta va fi mai consistentă. Eu nu mai am nimic de cumpărat în plan, dar cine știe ce mi se mai năzare? Dacă îmi face cu ochiul…nu mă pot abține! Și voi, dacă vedeți oferte pe undeva și considerați că am fost cuminți, anunțați-ne! Hai să facem shopping împreună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *