Neața bună, oameni dragi! Am amânat acest articol cu o zi, ieri am avut o lene maximă pe mine, și parcă mai bine am făcut, pentru că azi am mai găsit ceva oferte și le-am adăugat.  Selgros sau Lidl sunt doar două nume pe care le-am adăugat azi la listă!

dm(1)La Dm s-a schimbat catalogul, dar săptămâna asta e cam dezamăgitor! Cel puțin, mie așa mi se pare. Dacă de obicei aveam minim 8 pagini, de data asta ne mulțumim doar cu 4. Oferte și nu prea, produsele Nivea Sun sunt iar convenabile, eu mă uit și la scrubul I love cosmetics, chiar dacă n-am rămas fascinată de gelul de duș, parcă tot aș mai încerca ceva de la ei, care să-mi demonstreze că m-am înșelat. În cazul produselor LOreal, la cumpărarea a două produse aveți șansa de a câștiga unul din premiile instant. Vopseaua de păr Syoss rămâne cea mai râvnită, mai ales că este cea care deschide părul închis la culoare cu câteva nuanțe, fără a folosi decolorant în prealabil. Mă tentează maxim! La capitolul mascara, chiar dacă am vreo 2-3 nedesfăcute, tot mă mai uit la ce mai e pe piață. De data asta, mascara Astor, pe care n-am folosit-o niciodată.

lidl(1)Lidl are în ofertă tot produse pentru plajă, de la spray-uri și loțiuni de protecție până la pălării și costume de baie. Mie îmi atrag atenția pantalonii scurți. Au mai fost și săptămâna trecută două modele, iar la 30 lei mi se pare o facere, ținând cont că de obicei costă mai mult decât o pereche de blugi.

metro(1)La Metro se merită să mergem dacă avem de cumpărat în cantități mai mari. Sunt multe produse pe care le cumperi la un preț mai bun de la minim 2-3 bucăți. Vopseaua Palette merită, dar v-am zis, sunt setată pe Syoss de data asta.

selgros(1)Dacă nu ajungeți în Dm, vopseaua Syoss o găsiți la preț bun și-n Selgros! Uite, îmi place la ei faptul că-ți poți face legitimație pe loc, nu mai e nevoie de firmă sau de alte nebunii. Zilele astea am în plan să ajung acolo, chit că o fac doar să mă uit (deși nu cred). Produsele Nivea au prețuri bune, la fel și cele Syoss.

Voi ce planuri aveți pentru acest weekend? Eu nu am plănuit încă nimic, afară bate un vânt groaznic, dar pe parcurs…trebuie să ieșim din casă, altfel nu mai e weekend. Îmi pare rău doar că nu e vreme de plajă 🙁

2 Replies to “Unde facem shopping în acest weekend? #7

    1. Esti vedeta, inseamna! Eu pana acum nu m.am vopsit la salon, doar acasa, si n.am avut probleme. Bine, la ceva mai complicat…nu m.as baga 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *