Duminică după-amiaza, știu că am întârziat foarte mult cu acesta articol, dar n-am vrut să ratez săptămâna! Așa că, dacă mai aveți timp să dați o fugă pe la marile magazine, aici găsiți ce merită cumpărat săptămâna aceasta! Oricum, să știți că unele oferte sunt valabile până la mijlocul săptămânii (Kaufland, Profi, Billa) sau chiar o perioadă mai mare (Selgros, Cora, Metro, Carrefour, Dm), deci aveți timp din plin să profitați! Dar, să începem!

coraÎn momente de genul îmi pare rău că nu avem și noi Cora, pentru că ofertele sunt mai mult decât bune, iar gama de produse este variată! Aș fi dorit să încerc și eu produsele All Nature, presimt că miros grozav (bine, nu cele cu trandafiri, e singurul miros care chiar nu-mi place). Prețuri bune la gama anticelulită de la Cosmetic Plant, știți că a tot fost cântată pe Facebok, tare mult mi-ar place s-o încerc! Nici produsele Teo nu-s mai prejos, sunt noutăți și au prețuri prietenoase! E cineva care a încercat șamponul Gerocossen? Îmi face cu ochiul, dar nu sunt convinsă pe deplin.

dmDm nu prea m-a încântat, am și fost pe acolo săptămâna asta, dar n-am luat decât benzile pentru curățarea porilor de la Beauty formulas. Toată gama nouă de la Dove are preț special, găsim din nou pachetul Palette-Schauma, dar și gelul de duș I love cosmetics. Am sesizat că produsele Gliss au același preț și în Carrefour, și mi-ar place să le încerc, dar momentan, problemele părului meu implică produse anti cădere.

lidlLa Lidl a fost Săptămâna Mediteraneană, produse grecești, italiene și spaniole. Din toate, eu mi-am luat doar o sticlă de Sangria, pe care sigur o voi recumpăra când mai ajung, dacă o mai găsesc. Foarte bună, dulce și aromată. Perfectă dacă vrei să adormi repede :)) Geluri de duș Cien din nou, eu le-am zis pas de data asta, abia l-am terminat pe ultimul și mai am pe stoc și altele. La îmbrăcăminte sunt lucrușoare frumoase.

selgrosȘi la Selgros a început să-mi placă, de când cu legitimația pentru toată lumea. Așa că voi ajunge pe acolo cât de curând și vreau gelurile de duș Elmiplant, îmi fac cu ochiul. Mi s-a părut foarte drăguță geanta de umăr Lamonza, cred că este și de calitate superioară, iar designul e atractiv. N-am încercat niciodată un aparat cu ceară pentru epilare și cred că m-a tenta. Veet-ul e la ofertă!

Nu găsești în fiecare săptămână oferte peste oferte, dar în mod clar trebuie să existe câte ceva pentru fiecare. Eu m-am mutat un pic și pe online, am văzut că la H&M sunt reduceri de până la 70% și transport gratuit, eu nu am ales nimic încă, dar cine știe? Și magazinele fizice au oferte bune, cel puțin la noi în mall, New Yorker și H&M au standuri întregi de lucrușoare drăguțe și bunicele la preț! Așa că profitați de puținul weekend care a mai rămas și s-aveți spor! Nu uitați de concursul cu cărți ce se desfășoară pe pagina de Facebook a blogului!

2 Replies to “Unde facem shopping în acest weekend? #9

    1. Cred că mă reorientez și eu spre Auchan. Este la intrarea în Galați, la 20 km de Brăila, și vorba cuiva, ajungi pe dig mai repede decât la Carrefour, care este în partea opusă, și de care te desparte un oraș și cam o sută de semafoare, mii de tonți la volan și o stradă principală în lucru…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *