Neața bună, oameni dragi! Ne apropiem cu repeziciune de ultimele săptămâni din an și adevărul e că-s din ce în ce mai entuziasmată. Deja-mi fac planuri pentru meniul de Crăciun, pentru ornamente și decorațiuni, aș vrea să-mi împodobesc casa de pe acum, dar mai am răbdare 2 săptămâni, ca să nu mă plictisesc prea repede. Adevărul e că după Crăciun nu prea mai are nimic farmec… Dar să fim optimiști, nici nu s-au aprins luminițele în oraș, deci avem timp din plin să ne bucurăm de iarnă. Și pentru că e luna cadourilor, este timpul să facem shopping!

billaLa Billa am găsit gel de duș sau săpun lichid Enliven la preț bun. Am rămas cu o impresie bună după ce am folosit șamponul 2în1 de la această firmă și aș încerca să încerc și altceva. Șamponul e pe terminate și l-aș schimba, dar încă sunt în dubii. Totuși, am auzit lucruri buna despre Le Petit Marseilliais, aș încerca și ceva de la ei.

coraNici la Cora nu lipsesc pachetele cadou, îmi plac mai ales cele cu produse de machiaj.

lidl La Lidl a fost (și mai este până duminică) săptămâna mărcilor. Vopseaua este la preț bun, dar și produsele Dove. Nu lipsesc nici câteva pachete cadou, dar cel mai mult mi-au plăcut puloverele plușate și salopeta fleece. Cred că sunt super pufoase, pentru iarnă sunt grozave să te scufunzi în ele. sensibluLa Sensiblu au intrat noile oferte și am observat multe promoții de tipul 2+1 gratis. Sunt foarte ok, pachetele de la Vichy, La Roche Posay, Bioderma, Batiste, Ivatherm, toate merită achiziționate! Mie mi-au plăcut și produsele Herbosophy. Și m-aș băga și la un set Rimmel-Sally Hensen. Nu am încercat produsele Sally Hensen, dar am auzit chestii bune prin blogosferă.

Cam asta este oferta pentru acest weekend, nu e foarte uau, dar măcar e ceva! La Sensiblu îmi place cel mai mult, dar cred că voi da o fugă prin Pepco, s-a mai deschis un magazin la noi și chiar au chestii mișto. Mă mai gândesc! Deja am pus ochii pe mai multe chestii, acum depinde de buget. Să aveți weekend fain și să vă odihniți!

4 Replies to “Unde facem shopping în acest weekend? #28

  1. si eu care credeam ca doar la mine nu s-au aprins inca luminitele.. :))

    pe mine ma tentau sampoanele de laBatiste insa stau departe tura asta ca am nevoie de micelara, cc cream si mascara. vedem ce gasim. 😀
    puup!

    1. aaa…deci ceva, ceva tot s-o prinde de mana 😀
      la noi cred ca mai asteptam vreo saptamana pana aprinde ceva…in schimb, am sesizat ca intr-un satuc de 300 m lungime de langa oras s-au aprins cateva ghirlande

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *