În ziua de azi, mașina nu mai reprezintă un lux. Este o necesitate în adevăratul sens al cuvântului, iar când văd ce ploaie este afară azi, mă gândesc că nu aș ieși din casă nici până la colț fără mașină. Am devenit o fire comodă, deși am spus că nu voi face asta. Totuși, încerc să limitez și plecările foarte scurte, pentru că vorbim mai mult de poluare și de nervi căutând loc de parcare decât de comoditate. Tocmai de aceea, îmi întrețin mașina pentru a o avea pregătită atunci când chiar e nevoie de ea. Da, mă duc la muncă cu ea, mă duc la cumpărături, plec dintr-un oraș în altul, și până acum nu m-a lăsat decât o singură dată, când a picat ambreiajul. Dar când ai nevoie de o bară, electromotor sau chiar jante, trebuie să găsești un site ce conține piese din dezmembrări auto Opel.

De fiecare dată când am nevoie de ceva, întâi verific site-urile de dezmembrări, pentru că găsesc piese bune, dar mai ieftine. Iar în unele cazuri, chiar nu merită să mai iei piese noi. În cazul meu, mașina este un Opel Corsa din 2002. La anul face 20 de ani. Deși știu foarte bine că poluează și nu mai e la fel de fiabilă, eu îmi fac treaba cu ea și nu îmi permit să o schimb. În situația mea mai sunt foarte multe persoane. Tocmai de aceea e important să întreținem ce avem, ca să nu fim nevoiți să apelăm la alte variante sau la împrumuturi.

Ce fel de piese poți găsi la dezmembrări?

Absolut orice! Eu am găsit cam tot ce aveam nevoie, de la capotă, care se cere schimbată, fiind un pic ruginită, până la ceas bord. De la cele mai mici până la cele mai mari piese. Uneori, chiar și contactele au probleme. Sau te terzești implicat într-un accident și ai nevoie să schimbi bara. De ce să dai sute de lei pe ea când nici mașina nu arată impecabil? Merge și o piesă sh, pentru că îți faci treaba cu ea. Și nici nu te oprește poliția, că ai mașina cu probleme.

La Materom dezmembrări găsești piesele de care ai nevoie căutând după marcă, anul de fabricație, combustibil, tip de motor și cai putere. Se recomandă verificarea la sânge a piesei, că este ceea ce aveți nevoie. Este permis returul în 15 zile cu anumite condiții, dar de ce să pierzi vremea când poți cere detalii amănunțite, mai ales în cazul ușilor, suspensiilor, haioanelor sau motoarelor. Acestea pot avea anumite accesorii sau detalii tehnice diferite.

Comanda se trimite direct pe site sau telefonic. Cereți toate detaliile de care aveți nevoie! Veți fi contactați pentru confirmare și alte specificații. Livrarea se face prin curier sau prin mașinile proprii. Costurile sunt mult mai reduse decât în cazul pieselor noi. Dar atâta timp cât știți exact ce căutați și ați găsit piesa ce se potrivește specificațiilor mașinii voastre, e perfect.

Îngrijirea mașinii

Chiar dacă mașina e mai veche sau mai nouă, schimburile trebuie făcute la timp, fie că vorbim de ulei, filtre sau celelalte consumabile. Aici da, ai nevoie de piese noi, de filtre noi, de discuri, plăcuțe de frână sau altele de genul. Însă când vine vorba de un accident, de o avarie sau de alte probleme, de ce să nu iei jante sh, bara de la dezmembrări sau chiar și un alternator. Să nu menționez că piesele au garanție și sunt verificate!

Alege Materom Dezmembrări pentru că dezmembrează minim 10 mașini pe săptămână, astfel că varietatea pieselor e foarte mare. Găsești cam tot ce ai nevoie, la prețuri decente și livrare rapidă. Profesionalism pe bune!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *