Neața bună tuturor! Dacă săptămâna trecută am făcut o mică pauză din lipsă de documentare, de data asta sunt plină de informații. N-am făcut prea mult shopping în concediu și nici în weekend nu mergem nicăieri pentru că, again, Mr. e schimbul 2, dar măcar îmi mai clătesc ochii. Vreau să mă țin departe de tentații pentru că e posibil să fi găsit casa potrivită pentru noi și până nu mă văd în ea, nu prea mai vreau să cheltui aiurea. Nu e aiurea, bineînțeles, sunt lucruri de care am nevoie (oare?!), dar totuși…

carrefour mergemLa Carrefour nu am mai fost de ceva vreme, deși simt că ar trebui să dau o tură, întrucât nu mai am dero și balsam de rufe deloc! Am văzut cataloagele, multe produse de școală, rechizite, etc. Pentru noi, de răsfăț, cam puține. Mă întreb dacă mai au textile reduse… Voi știți ceva? La produsele Tesori dOriente sunt reduceri de 20%.

cora mergemLa Cora nu văd mare lucru… contrar așteptărilor! De obicei, la ei chiar au lucruri faine. De data asta, însă, nu mă atrage cam nimic…

lidl facemÎn Lidl mergem zilnic, e magazinul nostru de suflet, (mai degrabă al meu, dar l-am corupt) fie pentru o apă, fie pentru mâncare. Am tot dat târcoale jachetelor, am văzut una din imitație de piele, dar mi s-a părut prea scurtă. Oameni buni, mijlocul nostru trebuie să fie acoperit, altfel ne tăvălim pe jos din cauza rinichilor (trust me, știu ce spun!) Chiar era faină rău, dar de lungime nepotrivită cu vârsta. Și blugii par drăguți!

selgros facemDe la Selgros vreau un set de perne pe care l-am văzut la preț bun. Dacă tot ne mutăm… barem să avem cât mai multe lucruri noi, nu? Așa sper, cel puțin, măcar să nu-mi fac planuri degeaba. Ce mai recomand de la Selgros… apa mcielară Garnier Pure Active și gelul de curățare pe care nici acum n-am apucat să-l încerc.

Mergem la shopping săptămâna asta?

Hmmm… greu de spus! Nu mi se par oferte care să ne dea pe spate, aș mai prefera să aștept, totuși. Bine, dacă scap în vreun magazin, normal că nu pot pleca fără ceva. Dar, după cum spuneam, încerc să-mi pun botniță. N-am voie! Să știți că treaba cu autosugestia nu-i așa rea, te scapă de multe cheltuieli și ai mai mult spațiu de depozitare pe măsură ce consumi din produse. Vremea asta e din ce în ce mai imprevizibilă, ba e cald, ba plouă, se vede că se cam duce vara. În weekend pare mai cald, iar de săptămâna viitoare vin temperaturi mai acceptabile. Nu mai mergem nicăieri. Mai stăm și pe acasă! Mâine e weekend, deci ne odihnim! Zi faină s-aveți!

4 Replies to “Unde mergem la shopping în acest weekend? #59

  1. La Ieftinel, gelurile / cremele de dus Das Dusch sunt la 3,65 lei, iar cele de la Fa la 250 ml sunt 4,20 – 4,80 lei, iar balsamurile Elseve leave – in Arginine Resist e sub 10 lei iar cel pentru volum e sub 8 lei.

    1. nu-mi mai spune…si eu vreau sa stau foarte cuminte, dar acum ma mananca picioarele sa dau o tura macar pana la selgros

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *