Ziua bună tuturor! Știți foarte bine că nu e prima dată când pledez pentru orice mijloc de a proteja device-urile noastre. Dat fiind faptul că trăim într-o lume haotică și suntem mereu pe fugă, probabilitatea de a le sparge este din ce în ce mai mare. Tocmai de aceea vă sfătuiesc să căutați folii și huse de protecție pentru a vă proteja device-urile. Și nu e vorba doar de un smartphone aici, ci și de tablete, laptopuri sau ceasuri. Da, toate au display și toate sunt pasibile de șocuri mecanice. Astfel că e mai ușor să previi decât să repari. Îmi pare bine că din ce în ce mai mutle magazine oferă huse, folii și încărcătoare pentru foarte multe modele de telefoane. Cererea este mare, astfel că retailerii s-au conformat.

De ce să cauți protecție pentru telefon?

Mai ales în momentul în care ți-ai luat un telefon destul de scump (vezi ultimele apariții, gamele premium), îți e cam greu să faci față momentului în care vezi cum se prăbușește de asfalt o investiție de 4000 lei. Adevărul e că poate ai muncit 2 luni pentru acei bani sau ai făcut rate pe o perioadă mai mare, astfel că îți recomand ca la achiziție să faci și o asigurare telefonului tău. Lucrez în domeniu și știu foarte bine cât de important e acest lucru. De ce să mai dai alți bani pentru a-l repara sau pentru a lua altul atâta timp cât există această variantă? E o sumă modică în raport cu prețul telefonului și te salvează de griji.

Dacă i-ai făcut asigurare, felicitări! Dar tot nu scapi de acele elemente de protecție. Cel puțin, eu îți sugerez să cauți atât husă, cât și folie. Pentru că e mai sigur și pentru că te pot salva de reparații costisitoare. Știu că e mai frumos așa, fără niciun adaos pe el, dar crede-mă, în caz de probleme, o husă bună și o folie sănătoasă îți economisesc niște bani.

Experiența mea

În momentul în care ne luăm un telefon, tind să cred că toți îl ținem ca pe bibelou. Dar de cele mai multe ori, un moment de neatenție duce la fisuri serioase în display. Eu am pățit așa ceva cam la o lună după ce mi-am luat telefonul. Bineînțeles, nu îi făcusem asigurare. Și m-am trezit că telefonul luat în rate are o gaură în ecran. Deci clar trebuia să îl fac, pentru că nu îl plătisem nici pe el. Așa că am mai dat niște bani (câteva sute de lei) și l-am reparat. Dar de atunci i-am ales o husă antișoc și o folie de sticlă cât mai groasă pentru a-l proteja. Câțiva zeci de lei își pot salva câteva sute.

Am găsit la Magline huse și folii pentru telefoane, precum și alte accesorii – încărcătoare, căști sau cabluri. Însă ce mi-a plăcut e că au și o secțiune de Smart Home, în condițiile în care tehnologia e în plină dezvoltare și tot mai mulți sunt în căutarea acestor gadgeturi deștepte. Prețurile sunt accesibile și găsești tot felul de chestii, de la veioze, lămpi și rame foto, la gadgeturi pentru monitorizare și securitate. Care, permiteți-mi să vă spun, le consider un must have în epoca noastră, când atacurile sunt în floare.

De ce să nu îți protejezi telefonul de la bun început și să riști să plătești mai mult pentru o reparație? Unele telefoane vin cu huse și folii  de protecție în pachet, însă vorbim de chestii de bază, rudimentare. Recomand accesorii mai solide, ca să nu pară rău nimănui. Nu de alta, dar e simplu să zici că ai grijă de un smartphone. Însă e mai greu să o faci atunci când cineva îți dă peste mână sau ai un copil mic în casă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *