Ziua bună tuturor! M-am gândit azi să vorbim despre unghii. Despre manichiuri, culori, dar în principiu, despre unghii. False, de fapt. Am mari probleme cu lungimea unghiilor. Naturale de această dată. Cresc greu, se rup, iar până îşi face efectul orice tratament de întărire, mă plictisesc. De obicei le tai scurt, să nu mai am bătăi de cap. Şi îmi pare rău de ele de fiecare dată, pentru că aş vrea şă eu să le am lungi în permanenţă, fără bătăi de cap. Le-am avut acum vreun an şi ceva şi făcute cu gel, dar nu mi-au plăcut şi atunci când le-am dat jos îmi venea să plâng, în ce hal mi-am stricat unghia. Dar cred că am descoperit cea mai bună metodă de a avea unghiile lungi și frumoase. Simplu, rapid și fără efort! Despre ce este vorba? Hai să vă dezvălui: v-amintiți coletul de săptămâna trecută de la KillyS? Ei bine, ei au inclus în cadoul lor și un kit de unghii false. Nu am încercat niciodată așa ceva, dar cum tocmai ce-am trecut printr-un episod de scurtare, am zis că n-ar fi rău să le aplic.

IMG_20150128_205501_zpsw388zhqpKitul conține 24 unghiuțe de diferite dimensiuni care au deja un model de french și câteva floricele pe ele, adezivul sensibil la acetonă, o pilă, un bețișor pentru cuticule și un bețișor special pentru manevrarea unghiilor. E complet!

IMG_20150128_210152Aplicarea este simplă, pui adezivul pe unghia falsă, apoi pe unghia ta, și așezi cu grijă, făcând un unghi de 45 grade, fără a apăsa, însă, pe capătul liber al unghiei false. Dacă și eu am reușit fără pagube și fără ajutor…înseamnă că e ok! N-a durat mult, iar partea frumoasă e atunci când vrei să le dai jos: nu trebuie decât să ai acetonă la îndemână, pentru că adezivul este sensibil la ea, iar unghiile se desprind imediat! Să vă arăt ce a ieșit!

IMG_20150128_214658IMG_20150128_214738IMG_20150128_214709IMG_20150128_214631IMG_20150128_214622Ce părere aveți? Eu vă zic sincer: îmi plac! Și-mi plac foarte mult, pentru că n-arată rău deloc, și în sfârșit am și eu unghiile lungi, fără să-mi fie teamă că se rup la prima ”adiere”. Rezistă, eu le am deja de câteva zile și n-am avut nici cea mai mică problemă cu ele! Nu le-am mai pilit, dar pot oricând să fac asta și să le ajustez forma. De asemenea, n-am încercat să le dau cu ojă, dar fac eu și experimentul ăsta azi. Apoi le șterg cu dizolvantul fără acetonă, tot de la KillyS. Și uite-așa am o manichiură de invidiat! Plus, aceste unghii au ceva un pic diferit. La UV, își schimbă culoarea. Asta n-am încercat încă, pentru că nu am lampă acasă, dar e bine de știut! Oricum, ca prim produs testat din cutia cu bunătăți, mi-a lăsat o impresie foarte bună! Produsele KillyS le găsiți în Carrefour, Auchan, Cora, deci dacă vi le doriți, dați o fugă prin hypermarketuri. Merită!

Voi cum preferați, unghii naturale, false, cu gel? Ați încercat unghii false până acum? Erau înainte și-n piață asemenea kituri, bineînțeles, la calități inferioare, dar le vedeam în permanență pe tarabele cu diverse produse. Nu am avut curiozitatea atunci, dar acum mă bucur că am găsit ceva calitativ și atractiv!

4 Replies to “Unghii false de la KillyS – păreri și impresii

  1. Eu clar prefer unghiile naturale 😀
    Am primit si eu kit-ul, insa unghiile mele naturale sunt oricum mai lungi decat astea :)) Se vad foarte bine, nu ma asteptam, nu au un aspect fake

    1. Uau, esti o norocoasa daca le poti tine asa! Eu d-aia ma oftic, ca atunci cand mi-e lumea mai draga si ma obisnuiesc cu unghiile lungi, pac, se mai rupe una aiurea 🙁 ai dreptate, si eu ma asteptam sa se vada cam ciudat, dar arata destul de ok, zici ca-s cu gel. chiar am fost intrebata daca-s cu gel 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *