Ziua bună tuturor! În sfârșit, două zile libere! Așa că pot să scriu cât vreau, pot să mă plimb, pot să mă bucur de minunea de vreme de afară. E așa frumos, a dat soarele, în sfârșit văd și eu ceva lumină. Parcă m-am trezit cu mai mult chef și simt că azi o să fac ce mi-am propus. Per ansamblu, să scriu destul de mult și să ajung cu toate articolele la zi, că am cam lălăit-o în ultima vreme. V-am scris despre uleiurile de masaj de la Faunus Plant, așa că azi e rândul unguentelor pe care le am în dotare.

Balsamuri de buze deja aveam, așa că acesta a cam fost motivul unguentelor. Plus că eu am ceva probleme ba cu spatele, ba cu genunchii, Mr. vine de la fotbal cam accidentat, așa că gama lor de produse m-a făcut să le aleg. Măcar de probă. Nu eram eu foarte convinsă, dar asta a venit pe parcurs.

Unguentul cu gălbenele și propolis a fost printre primele puse la treabă, pentru că Mr. s-a procopsit cu ceva deasupra buzelor, ce noi am crezut că e coș. Din păcate, nu a fost nimic de genul, încă n-am descoperit ce era, dar am încercat multe produse, creme, pentru a trata. Coș sau ceva din gama asta sigur n-a fost, nu avea puroi, nu avea nimic. În schimb, s-a făcut o bubă destul de urâtă, care nu trecea neam. Așa că am propus să încerce unguentul cu gălbenele, că n-avea ce să strice. Și din prima, locul a început să se usuce, ușor-ușor. În câteva zile a scăpat de ce era, dar fără să mai folosească altceva, ci doar acest produs. Și, exact cum a zis el, ”crema asta chiar a văzut gălbenelele!”

Cel mai uzitat după acesta a fost unguentul cu ardei iute, care e recomandat pentru dureri reumatice, musculare și articulare. Mr. l-a folosit, el fiind mai mereu la fotbal. Inițial se aștepta să-i frigă pielea, și a fost cam dezamăgit când a văzut că nu se întâmplă nimic. Dar după o perioadă, se simte căldura. Și chiar nu a avut probleme cu mușchii, cum se întâmpla.

Unguentele spânz și reumaticus de la Faunus au fost utile în cazul durerilor minore, ba de spate, ba de genunchi. Ele chiar sunt recomandate pentru dureri reumatice, articulare sau artritice.

Cel mai tare am fost încântată de unguentul Gheara Diavolului. Am avut ceva probleme cu mijlocul acum vreo 1-2 săptămâni și chiar am luat pastile cu pumnul, fără ca vreuna să dea rezultate. Nu mai știam ce să fac, în condițiile în care durerile nu mă lăsau nici să mă ridic din pat. Orice mișcare era destul de ciudată și mă enerva că nici Equagel-ul, care de obicei era eficient în cazuri de genul, nu mai făcea nimic. M-am masat vreo 2-3 zile și cu acest și chiar am constatat că durerea a dispărut. Ăsta a fost testul suprem! Pe acestea 3 le alternez când vine vorba de dureri de coloană și sunt chiar încântată de ele.

Unguentele de la Faunus vin în cantități diverse, de la 20 la 100 ml, pentru diverse afecțiuni – de la dermatite la dureri musculare și articulare. Așa că dacă aveți nevoie de ele, le găsiți pe site-ul lor, alături de alte produse faine! Toate sunt prelucrate manual, nu conțin parabeni sau coloranți, iar termenul de valabilitate e din această cauză, ceva mai redus. Așa că s-aveți spor și sănătate!

28 Replies to “Unguente de la Faunus Plant

  1. Ma bucur tare sa aud ca ai reusit sa tratezi afectiunea ta cu aceste unguente! Si eu am produse Faunus Plant in casa, uleiuri de masaj, balsamuri de buze si prietena mea cea mai buna – crema de galbenele cu propolis!

  2. Ah, si eu mai am probleme cu articulatiile, manca-le-ar nevoia… Nu inteleg de unde ma pricopsesc cu ele, amu is bine si-n 10 minute am baiurile de pe lume in conditiile in care stau confortabil pe undeva. Probabil si eu voi cumpara cate ceva de la ei, daca nu voi scapa de probleme.

  3. Eu de la Faunus am cateva siropele si balsam de buze. Sunt produse absolut minunate. Siropelle sunt foarte bune. Chiar am intampinat o raceala si m-au pus repede pe picioare. De obicei ma supara rau gatul. Balsamurile sunt naturale si foarte efciente. Au si un gust delicios.

  4. Pe majoritatea le stiu pentru ca eu locuiesc cu parintii mei care le au in casa pentru ca sufera de reumatism. Crema cu propolis si galbenele am folosit-o pentru Dragos cand se mai taie sau se loveste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *