Ziua bună, oameni frumoși! Machiajul este esențial în viața unei femei. Fie că vorbim de ruj, mascara sau un adevărat arsenal, compus din fond de ten, pudră, iluminator, contur, etc, e tot machiaj. Doar că e mai elaborat sau minimalist. De obicei optez pentru ceva mai simplu și mai puțin încărcat, dar uneori îmi place să mă și joc. Recunosc, contouringul îmi dă bătăi de cap, nu îl înțeleg, așa că prefer să rămân la fond de ten și pudră. Din machiajul meu de zi cu zi nu lipsește sub nicio formă rimelul. Pentru că mi se pare elementul care mă scoate în evidență, chiar dacă nu aleg să folosesc prea multe produse. Ruj nu port (ar fi și inutil sub mască), dar mascara e nelipsită. Pentru că se vede, chiar și cu mască. Și când am văzut campania de testare cu noua mascara Unlimited, am avut încă o revelație!

O să încep cu chestii de bază – ambalajul îmi place mult, vine în cutie neagră cu irizații multicolore. Numele brandului, numele produsului și o caracteristică de bază – Instant Lift mascara. Ce înseamnă asta? Înseamnă un aplicator inovator cu formă curbată, Fix-Lift, care ridică și arcuiește genele, oferindu-le și un volum consistent. Îmi place foarte mult periuța, este subțire, se manevrează ușor, nu riști să o bagi în ochi. Big like! Perii sunt bine definiți, nu se supraîncarcă, ceea ce înseamnă că nu încarcă nici genele. Deci adio pânze de păianjen la ochi!

Pandemia ne învață să ne punem în valoare doar ce e la vedere!

Pentru că pandemie și pentru că mască, avem nevoie de produse pentru ochi, respectiv farduri sau mascara, pentru a ieși în evidență. Altfel, consider că orice urmă de make=up nu se vede. Masca ne acoperă mai bine de jumătate de față (ceea ce uneori e bine, că nu se mai văd coșurile provocate de ea. Schhhh!!!!), așa că ochii rămân, ca de obicei, oglinda sufletului.

Așa că noua mascara Unlimited acoperă toate genele, de la cele mai lungi la cele mai scurte, și conferă de 3 x volum și de 4 x gene mai ridicate. În plus, îmi place că efectul se menține, dar nu vorbim de o mascara waterproof, ceea ce înseamnă demachiere mai ușoară.

V-am lăsat și câteva imagini, să vedeți cel mai bine cum se prezintă mascara Unlimited. Eu sunt foarte încântată de ea și a urcat rapid în topul preferințelor! Adevărul e că am nimerit rimeluri foarte faine de la Avon, de la celebrul Supershock, la Power Stay și Unlimited.

So, campania aceasta de la BuzzStore a fost un real succes și am descoperit un produs care în mod cert va fi printre favoritele anului. Da, nu mai sunt fan produse Avon ca în liceu și în facultate, dar când găsești ceva bun, nu poți să rămâi indiferent! Voi ați încercat mascara Unlimited?

10 Replies to “Mascara Unlimited – gene nelimitat de lungi

  1. imi place ca ai ales sa rimelezi genele si sa te pozezi cu masca. Ai sos in evidenta produsul si efectele sale. Nici eu nu prea ma mai omor cu Avon, dar uite ca au si produse noi bune.

  2. L-am văzut fff lăudat in online 😃😃😃 ma bucur sa il vad recomandat si de către tine 🥰🥰🥰‼️

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *