Au apus vremurile când alarmele de dimineață erau setate pe ceasurile de altădată sau când lumea își nota diferite programări pe foițe galbene, de tip post-it. Nu, acum toată lumea își scoate rapid telefonul și își notează tot ce are de notat și își setează două sau trei alarme la intervale mici de timp pentru a nu pierde programarea sau pentru a-și reaminti că trebuie să dea un anumit telefon.

Ce se întâmplă atunci când telefonul se strică și nu mai pornește, sau pornește dar ecranul este lovit? Se mai poate folosi sau nu? De multe ori reparațiile costă mai mult decât un telefon nou, deci care este varianta pe care o consideri potrivită? Să-ți cumperi un dispozitiv nou în zilele acestea este ușor mai ales dacă ai un magazin pe care poți conta.

YZZY este acel magazin care se ocupă cu vanzari telefoane Apple și Samsung. Dacă ești interesat de un astfel de model trebuie să știi că acestea, deși sunt second hand, se comportă ca unele noi. Ele trec printr-un proces lung de verificare înainte să fie scoase la vânzare.

De ce să alegi un telefon Apple, un brand popular și iubit?

 Brandul Apple este unul dintre cele mai cunoscute și apreciate mărci de telefoane din lume. Nu doar telefoanele sunt apreciate de către publicul larg, ci și ceasurile, tabletele și dispozitivele smart produse sub această marcă sunt de bună calitate, apreciate.

Culorile folosite pentru designul exterior al acestora, aplicațiile moderne, sistemul de operare iOS și tot ce mai vine la pachet cu acestea, transformă toate aceste telefoane în niște gadgeturi de ultimă generație. Modele de iPhone 13, 14 sau 15 sunt disponibile deja în gama celor de la YZZY și așteaptă să fie cumpărate de către tine.

Telefonul mobil cumpărat în rate este o practică comună în zilele noastre

Poți cumpăra un astfel de telefon și în rate avantajoase. Acestea vor fi stabilite atunci, în momentul în care ești hotărât să cumperi telefonul respectiv. Vei putea, așadar, să deții un telefon elegant, funcțional și să te mândrești că ai făcut o alegere echilibrată.

Echipa din cadrul YZZY te va putea lămuri cu tot ce trebuie să știi despre această chestiune, vei reuși cu siguranță să alegi o metoda potrivită pentru a intra în posesia telefonului mult dorit. Pe site-ul oficial poți vedea toate modelele de telefoane disponibile pentru a putea lua o hotărâre.

Garanție de 12 luni la fiecare telefon cumpărat, YZZY se asigură de asta

 Spre deosebire de celelalte telefoane second hand din comerț, dispozitivele de la YZZY vin la pachet cu o garanție de 12 luni. Dacă se întâmplă ceva cu acesta, vei putea să iei legătura cu echipa și aceștia se vor ocupa ca acesta să fie din nou funcțional.

Vezi pe site-ul oficial yzzy.ro mai multe informații despre ce implică tot procesul de vânzare în rate și primire. Alege să cumperi un iPhone, un model nou ce te va însoți permanent și te va ajuta atunci când ai nevoie.

Contact:

0761 053 053

contact〚@〛yzzy.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *