Acum ceva timp vă anunțam printr-un articol comun că particip la două campanii de testare BuzzStore, și anume Persil și Bergenbier. Pentru Persil mi-am exprimat opiniile cam săptămâna trecută și sunt încântată să văd că majoritatea prietenelor sunt de aceeași părere cu mine, că este un detergent care merită cumpărat. Azi vorbim despre berea Bergenbier, cu care m-am împrietenit acum ceva timp.

Primul contact cu Bergenbier a avut loc tot în varianta fresh, mai precis în varianta cu lămâie, de care m-am îndrăgostit instant. Știu că nu Bergenbier a fost prima companie care a scos acest sortiment, dar a fost prima la care nu am putut să renunț sub nicio formă. Varianta cu gref…a fost genială! Și este, în continuare. Chiar mă întrebam, ce poate fi mai bun de atât? Până acum o lună și ceva, când am fost răsplătiți pentru răbdare și curiozitate cu varianta Fresh Soc. Ce să mai zic? A meritat așteptarea!

Nu sunt cea mai mare băutoare de bere, dar cred că vara nu reziști fără ”licoarea magică”. De exemplu, săptămâna asa am fost la fotbal, a fost Cupa Firmelor în orașul nostru, și parcă n-a avut farmec fără o bere! După o zi toridă, era tot ce aveam nevoie! Bergenbier Fresh Soc este răcoritoare. Asta în primul rând. Iar gustul ei mă duce cu gândul la socată, care-mi lasă întotdeauna gura apă. Venită direct din frigider, este cea mai bună răsplată după o zi de muncă.

Nici soțul nu se dă în lături de la o blondă Bergenbier. Mai ales de când cu tehnologia Munți Albaștri, de care sunt sigură că ați auzit. În cazul dozelor, atunci când ajung la temperatura optimă de consum, munții de pe ambalaj devin albaștri! Și așa nu mai stai să dai târcoale pe lângă frigider și să atingi dozele. E mult mai simplu și interesant, totodată!

IMG_20150621_115916Berile noastre merg la fix cu snacks-uri, și nu numai! În oraș, acasă sau la iarbă verde, berea Bergenbier va fi vedeta verii. Nici nu mă gândesc să o schimb, pentru că sortimentele sunt pe placul meu, este răcoritoare, gustul este de-a dreptul demențial și pot s-o împart cu oricine, lucru pe care-l fac de fiecare dată când prind ocazia. Chiar dacă nu ați participat la campania de testare de la BuzzStore, dați o fugă până la cel mai apropiat magazin și încercați noul Fresh Soc, să vedeți că nu spun minciuni! Apoi vă dați aici cu părerea. Ce spuneți? Ce gust are vara voastră?

2 Replies to “Vara are gust!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *