Chiar dacă suntem abia la jumătatea lunii martie, se pare că temperatura a cam luat-o razna. În weekend ne-am bucurat de 24 de grade, ceea ce mi se pare un pic exagerat, pentru că nu pot decât să mă gândesc că vom avea o vară călduroasă. Nu sunt iubitoare de căldură, tocmai de aceea încerc să găsesc soluții pentru a mă răcori pe parcursul zilei. Și cea mai bună soluție ar fi achiziționarea unui aer condiționat care să facă față în toată casa. Și pe lângă achiziție, vreau să găsesc și personal specializat care să-l monteze, pentru că noi suntem paraleli când vine vorba de tehnică.

Am găsit pe Simag.ro o gamă largă de astfel de aparate, pe care eu pot spune că le venerez. Nu vreau să mă gândesc ce ar fi viața la etajul 4 fără aer condiționat într-o vară călduroasă! Mai ales atunci când ai și apartamentul orientat spre sud și îți bate soarele non-stop în geamuri. Nu ai nicio oază de răcoare și de liniște! Iar rulourile vă zic sincer că nu ajută prea mult…

Ce brand de aer condiționat alegem?

Pe site sunt prezente mai multe branduri, dar cele mai interesante mi s-au părut aerele condiționate Skyworth. Piesele componente sunt din gama unor branduri cunoscute și apreciate, cum ar fi Toshiba și Mitsubishi, deci chiar sunt de încredere! Mă gândesc serios să îmi schimb aerul condiționat pe care îl am acum, pentru că e de capacitate mică și cu o tehnologie veche, fapt care îngreunează răcirea casei și utilizarea sa.

Aș alege acest aer condiționat Skyworth Premium, care face parte din gama Delfin, și are mai multe facilități decât ce am văzut până acum. Filtrul său generator de ioni ajută la reducerea poluării, iar sistemul patentat Stepless permite reglarea ventilării de la 1 la 99%. În plus, existența interfaței Wi-fi permite controlul de oriunde m-aș afla! Păi așa să tot folosesc aerul condiționat și să îi dau drumul din timp. Mi-ar plăcea să ajung acasă de la job și să găsesc o atmosferă plăcută! Mi-e de ajuns să umblu prin căldura sufocantă pentru a aștepta 2 ore să se răcorească și în casă!

E important să alegi un aer condiționat care să aibă kitul de montaj inclus. Apoi poți chema personalul autorizat să îl monteze și poți opta și pentru o garanție extinsă. Așa, să te simți protejat o perioadă mai lungă!

Cine zicea că trebuie să mă sperii de o vară călduroasă? Nu îmi pasă, îmi iau aer de la Simag și mă simt ca pe malul mării, cu briza în casă!

2 Replies to “Vară călduroasă? Ce facem pentru a ne răcori?

  1. faptul ca poate fi controlat de la distanta chiar mi se pare un plus. Pleci de la munca, te coci putin in metrou, dar te consolezi cu gandul ca tocmai ai pornit aerul conditionat si acasa te asteapta racoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *