Ziua bună tuturor! Astăzi vă vorbesc puțin despre cea mai nouă apariție de la Avon, serul Anew Renewal Power. M-am înscris în campania celor de la BuzzStore și am avut norocul să fiu selectată, astfel că am plasat o comandă și am primit și acest produs. Deși nu mai folosesc atât de multe produse Avon ca în liceu sau facultate, încă mai am anumite favorite de la ei, pe care nu le schimb. Am mai folosit produse Anew și am fost foarte încântată de ele. Plus că rămâneam fără niciun serum, iar eu chiar folosesc acest produs în rutina mea de îngrijire a tenului. Consider că este un pas important, are o concentrație mai mare de substanțe și acționează exact unde e nevoie.

Ce conține?

Când vine vorba despre noua tehnologie Protinol ™, trebuie să știți că cei de la Avon au patentul asupra sa. Tocmai de aceea este considerată o inovație, iar împreună cu niacinamidele, au o mulțime de beneficii pentru ten. Protinolul ajută la creșterea producției a două tipuri de colagen, iar niacinamidele accelerează reînnoirea celulară.

Ce beneficii are?

– reduce ridurile

– îmbunătățește elasticitatea

– îmbunătățește netezimea

– îmbunătățește fermitatea

– îmbunătățește suplețea pielii

– reduce porii

– redă strălucirea tenului

Experiența mea

Când vine vorba de experiența mea cu acest produs, trebuie să recunosc faptul că îl folosesc dimineața și seara, după demachiere și tonifiere. Pun 2 pompițe și îmi sunt suficiente pentru tot tenul. Produsul vine într-un ambalaj foarte elegant, un recipient din sticlă de 30 ml, cu pompiță pentru dozare, evitând astfel risipa.

Personal, nu am văzut reducerea ridurilor. Îl folosesc cam de o săptămână și ceva. Ei zic că rezultatele sunt vizibile în 7 zile. Însă cred că e mai bine să nu avem așteptări de genul, prea rapide și prea miraculoase. Însă da, tenul meu e mai strălucitor și arată foarte bine. Nu am avut probleme cu toleranța, nu mi-au apărut coșuri și nu mi s-a înroșit pielea de la utilizare. Per total, sunt foarte încântată de el și e posibil să îl folosesc și pe viitor!

Serul Anew Renewal Power este potrivit pentru orice vârstă și orice tip de ten. Personal, mie mi se potrivește foarte bine, chiar dacă nu este vorba de un produs de sute de lei, ci de ceva foarte accesibil. Preconizez că îmi va ajunge o lună sau poate chiar mai mult, așa că ies foarte bine cu el! Voi l-ați încercat? Ce alte produse Anew ați mai folosit?

6 Replies to “Vârsta ta rămâne un mister cu Anew Renewal Power!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *