Editura Velvet Story este nouă pe piața de carte din România. Într-o țară în care peste 93% din populație nu cumpără cărți, echipa își propune să aducă povești minunate, ușor de citit, care să atragă atenția. Autorii români sunt puși la loc de cinste, aducând un suflu nou pieței de carte. Ce poate fi mai frumos într-o zi ploioasă, cum avem în perioada asta, să citești pe nerăsuflate?

După două luni de la lansare, editura numără deja patru titluri!

Cărțile Velvet Story se bucură de o mare apreciere în rândul cititorilor, fiind povești minunate, nu de duzină. Asta m-a bucurat cel mai mult, deși piața de carte se clatină, echipa de profesioniști de la Velvet Story nu s-au pretat la a publica ”literatură”, ci chiar LITERATURĂ! În contextul actual, faptul că online-ul e pe val, nu poate decât să mă bucure și să sper în continuare că vor avea succes!

”Iarnă căzută-n genunchi”, de Dan Claudiu Tănăsescu, este o carte ce se adresează iubitorilor de clasici. Este un roman profund, emoționant despre dragoste, suferință, pierdere, riscuri, curaj, dar și despre greșeli și asumarea consecințelor. Este în mod cert poveste răscolitoare care te transpune în alte vremuri, demult apuse, cu alte orânduieli.

„Karma-i o zdreanță!”, de Simona Tănăsescu, este cartea propusă iubitorilor de literatură erotică. El și Ea își vorbesc dincolo de cuvinte și explorează sentimente care nu se dau uitate niciodată. Este o carte în care riști să te pierzi sau te abandonezi trăirilor, fiecare capitol trezind imagini dintre cele mai febrile.

Colecția Mindgame propune ”Cazul Vulpea”, primul roman din seria Dennis Kayderman. Bifat de către mine deja, pot spune că această carte e de-a dreptul fascinantă! Leila Sandra M. scrie un thriller care te ține în suspans până la final!

The Ring este colecția în care a fost adăugat cel mai nou titlu – „Ziua când te-apucă noaptea”, de Cristian Radu Constantin, un volum de poezii ce marchează debutul autorului. Poezia lui Cristian Radu Constantin are un parfum aparte fiind o îngemănare inedită de lirică elevată, cu profund substrat intelectual și argou cotidian, totul fiind sublimat până la nivelul celei mai bune poezii urbane de după 1990.

Toate cărțile le găsiți pe site-ul editurii! Fiți pe fază, noutățile vin pe bandă, când nici nu te aștepți! Sunt sigură că portofoliul lor se va mări de la lună la lună și vor apărea titluri la fel de minunate.

2 Replies to “Velvet Story – respect pentru autori și cititori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *