Ce e cu mine? Citesc în draci și totuși nu apuc să vă povestesc despre nimic! Cine mă urmărește pe Goodreads vede că sunt extrem de activă, dar când vine vorba de pus mâna pe tastatură, se lasă cu urlete și țipete. Totuși, sunt conștientă că trebuie să mă mobilizez. Tocmai de asta îmi propun să am minim 2 recenzii pe săptămână pe blog. Dacă vedeți altfel, să mă trageți de mânecă. Încep seria lor cu Verity a lui Colleen Hoover, o autoare ale cărei cărți sunt în general Young Adult, de dragoste curată, fericire și toate cele. De data asta însă, m-a surprins. Rău de tot! Toată lumea spunea că această carte este devastatoare, însă nu am crezut până nu am citit-o. Și totuși, finalul e apoteotic!

Nu credeam că totul se poate schimba într-o pagină. Pur și simplu deja simțeam că am dezlegat puzzle-ul, dar se pare că imaginația mea nu a fost atât de dusă la extrem ca cea a autoarei. Colleen Hoover a reușit să strecoare atât de mult suspans încât am rămas la final cu gura deschisă. Până la pământ!

Lowen este o scriitoare mediocră, cu câteva titluri la activ, fără a face furori în mod deosebit. Atunci când este aleasă pentru a continua seria lui Verity, o autoare extrem de iubită, lumea ei se schimbă. Se pare că Verity a rămas o legumă în urma unui accident de mașină, astfel că soțul ei, Jeremy, are grijă de ea. În momentul în care Lowen ajunge în casa acestora pentru a se documenta, găsește un manuscris ce pare a fi autobiografia lui Verity.

Citind acele notițe, viața lui Verity se deschide ca o carte, iar Lowen rămâne consternată când află că tragediile prin care a trecut familia aceasta nu au fost mereu întâmplătoare. Între ea și Jeremy se naște o pasiune incontrolabilă, care o face pe Lowen să se întrebe dacă nu ar trebui să îi spună cele aflate…

Daaaar… nici pe jumătate nu v-am dezvăluit ce se întâmplă! Nici nu vă dă prin gând care e adevărul! Cred că e cea mai bună carte din ultima vreme pe care am citit-o. O găsiți și voi pe Libris, de unde v-o recomand călduros. Sunt ferm convinsă că nici nu veți putea să dormiți până nu o terminați. Merită din plin, mă declar cucerită! Voi ce cărți faine ați mai citit în ultima perioadă?

One Reply to “Cartea săptămânii – Verity – Colleen Hoover”

  1. Și mie mi-a plăcut, și m-a lăsat cu gura căscată. E o carte controversata din câte am văzut. Unii o considera genială, alții un dezastru. 😃

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *