Tehnologia prinde viteză din ce în ce mai mare, iar noi pare că nu putem ține pasul cu ea. Afacerile, modurile de prezentare, transmiterea informației, totul se întâmplă online. Rare sunt lucrurile ce mai au succes offline. Tocmai de aceea, dacă ai o afacere sau intenționezi să îți deschizi, e important să știi să te promovezi, să ai un site bine pus la punct sau să dezvolți aplicații care îți aduc potențiali cumpărători. Și nu toți ne pricepem la programare sau web design, astfel că cineva bine intenționat, dar nepriceput, îți poate face mai mult rău decât bine. Cei de la Alsten Soft merg foarte bine pe parte de dezvoltare web și oferă servicii multiple, astfel ca tu să poți colabora cu ei pe mai multe planuri.

Fie că ai nevoie de un site nou sau de un magazin online, ei pot să se plieze pe ceea ce îți dorești. Profesionalismul lor se vede și din serviciile conexe pe care le oferă, de claritatea grafică, până la ultimul pixel, de rezultatele măsurabile și de asistența pe care te poți baza 24/24. Contează foarte mult să ai pe cineva care nu doar îți creează un site și te lasă în pom, ci are și grijă ulterior și te ghidează.

Programarea nu e pentru oricine, cum nici marketingul online nu e. Să zicem că poate ai deja magazinul. Cum îl promovezi? Ce faci ca el să ajungă în fața cât mai multor persoane? Optimizarea, promovarea, imaginile de primă clasă și conținutul unic și de calitate sunt primii pași. Ulterior trebuie să aplici și strategii pe care doar oamenii specializați le cunosc. Sunt pași cheie care te ajută foarte mult.

Cum iei legătura și ce poți obține?

Cererea ta va primi un feedback rapid, împreună cu toate detaliile financiare de care ai nevoie. Pentru că, de ce să nu recunoaștem, și asta contează. Pentru un preț corect vrei să primești cât mai multe. Poți avea un website nou sau poți îmbunătăți ceea ce deja există. În funcție de buget și de doleanțe, poți opta și pentru panou administrare site (CMS), servicii de plăți online, rebranding complet, responsive design, optimizare SEO sau promovare site web. Suportul tehnic e gratuit, indiferent de pachetul web ales.

Când vine vorba de online, e foarte important să lucrezi cu oameni care se pricep. E foarte simplu să strici ceva, nu e nevoie decât de un click. Și dacă nu faci backup-uri din timp, e posibil să pierzi tot ce ai construit în timp. Tu te pricepi la lucruri de genul sau le lași pe mâna unor profesioniști?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *