Vara asta se impune o curăţenie generală prin apartamentul nostru. S-au strâns mult prea multe nimicuri, prea multe haine şi lucruri de care ne împiedicăm, şi n-ar fi rău să mai scăpăm de ele. Soluţia? Tocmai.ro. Vinzi şi cumperi rapid, fără griji, exact ce ne trebuie!
Avem o grămadă de telefoane vechi, rămase de când ne-am schimbat gadgeturile, pentru a fi în pas cu moda. Şi bineînţeles, oameni strângători, le-am ţinut acolo, într-un sertar, cu speranţa că vom face un muzeu sau ceva de genul. Altfel nu-mi explic de ce am ţinut vechiturile acelea să ne ocupe locul. Dar acum, dăm anunţ pe tocmai şi mai facem şi noi un ban de mare!
Alt obiect de care am tot zis că scap este vechiul calculator. Eu cred că nu mai e aşa grozav… Dar de ce să se pună praful pe el? Poate are altcineva nevoie de el. Aşa că cine doreşte, n-are de făcut decât să intre pe categoria Calculatoare-Accesorii şi găseşte acolo. Ba-i pun şi-o fundiţă!
Ştiu că românul e sceptic, dar şi foarte inventiv. Şi nu o dată s-a întâmplat să cumpere ceva de pe net şi să găsească în loc de Iphone5 nişte cartofi sănătoşi, abia culeşi. Noroc că pe tocmai asta nu se întâmplă. Au transportul gratuit toată vara asta, dar mai important, poţi să verifici coletul când îţi este livrat. Nu e ce trebuie, dă-l înapoi!

Ş-apoi, dacă tot vindem noi una şi alta, de ce să nu şi cumpărăm câte ceva? Am nevoie urgentă de un frigider, cel existent în apartament nu e nici al meu, şi-n plus, e foarte vechi. Bâzâie non-stop. M-am gândit tot la tocmai.ro, că găsesc ceva mai nou şi mai ieftin decât în magazin. Uite aşa ne mai scoatem, şi mai economisim şi din factura la energie! Şi ne mai rămân bani şi pentru alte cumpărături!
Spor s-aveţi, că Varu’ are grijă să primiţi ce-i mai bun!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *