Ziua bună tuturor! Zilele trecute am fost în Jumbo după fooooarte mult timp. Evit magazinul pentru că este extrem de obositor și nu pot spune că au cine știe ce chestii ok în el. Adică da, merge pentru o decorațiune, gen, dar cam atât. Restul produselor nu mi se par wow. Un exemplu o să vi-l dau mai jos, dar aș putea completa lista cu jucăriile, unde am tot auzit diverse păreri. Per ansamblu, e ok-ish, dar nu wow. Găsești în el chestii pe care nu cred că le-ai găsi în altă parte (unele), dar mai mult te îmbie să cheltui aiurea. Recunosc, înainte eram mare fană, dar de câțiva aniu m-am potolit, când am constatat că nu poți umple casa doar cu decorațiuni și prostioare. Less is more! Dar să vă arăt ce am luat eu și cât de ok mi se par aceste produse.

Jucărie pentru căței

Inițial părea o idee tare bună, mă gândeam că Aki va fi încântat și îl va ține ocupat, însă cred că e mai ok pentru câini mai mari. Păcat, ideea e chiar bună, jucăria e formată dintr-o ventuză, o sfoară și o jucărie în care bagi recompense. Teoretic, câinele trebuie să scoată recompensele din interior, însă mi se pare complicat chiar și pentru mine, trebuie să manevrez jucăria cu două mâini. Deci da, poate la un câine mai mare și mai zăpăcit ar merge, la Aki nu funcționează. Ori e el mai puturos… A fost 30 lei.

Răzătoare pentru usturoi

Ultima presă pe care am avut-0 s-a rupt, așa că am tot căutat ba prese, ba mojar, ba orice altceva. Am găsit presă, însă era cam șubredă, așa că am văzut lângă răzătoarea și am zis că pare mai ok. Mai ales că nu ai cum să îți rănești degetele, e ușor de folosit și ușor de curățat. A părut o idee bună și a fost doar 5 lei.

Mini-mașină de cusut

Aici recunosc, a fost mai mult un moft, și asta pentru că aveam perdeaua un pic cam lungă și am vrut ceva să îi fac tivul mai repede. Ideea e bună , merge pe 4 baterii AA, însă am o problemă cu ea. După ce am terminat papiota inițială, care o avea montată și cu care a tras foarte bine, nu mai reușesc să o fac să meargă cu altă papiotă. Are cineva așa ceva, știe cum se procedează și ce să îi fac? Trage ața sub talpă… și o scoate din ac. Vă dați seama că așa nu ai cum să tragi cu ea. Ideea era bună. Însă calitatea e sub nivelul mării… exact ce vă ziceam la început. Tot ce e electronic, e bine să nu vă bazați. Adică sunt ieftine și poate de unică folosință. Mașinuța asta a fost 35 lei și simt că am făcut cea mai proastă afacere, gen am aruncat banii. Însă cum cei de la Jumbo au o politică oribilă de retur, nu mă mai duc înapoi cu ea. Poate are cineva și mă luminează….

Gentuță de umăr (+ decorațiune)

În apărarea mea, vă zic de pe acum că decorațiunea de plajă o am de acum vreo 2 ani. Tot de la Jumbo. Însă am văzut-o și anul acesta. Semn că toate colecțiile se repetă :))

Însă gentuța chiar îmi place, e micuță, frumoasă foc, are un vibe de vacanță și se potrivește pe perioada verii. Nu încape în ea portofelul meu imens, însă au loc telefonul, cheile și ceva bani. sau m-am gândit să schimb husa telefonului cu una tip carte, iar aceea are și compartiment de bani / card. Asta chiar e cea mai bună alegere pe care am făcut-o. A fost 40 de lei, merită toți banii, e foarte faină!

Concluzia mea e că pe la Jumbo nu s-a prea schimbat nimic. Numai chițibușuri de care te legi fără să ai nevoie de ceva, e un magazin unde trebuie să fii extrem de cumpătat ca să nu te abați de la listă. Eu am mai luat paie de inox, ca să le înlocuiesc pe cele de plastic, lenjerie intimă, dar și ceva dulciuri – Oreo cu vanilie și caramel, biscuiți americani, nuga, batoane cu alune și migdale, alți biscuți gen americani, dar umpluți cu ciocolată, și cea mai proastă băutură răcoritoare ever, ceva cu lămâie, fără zahăr, dar cu mastic. Am luat o gură și am aruncat-o :)) Deci da, au chestii faine, dar și lucruri inferioare calitativ.

Tot ce vă sfătuiesc e să mergeți repede, să nu zăboviți prea mult, că plecați din Jumbo fără câteva sute de lei! Ce vi se pare cel mai interesant lucru din ce am ales? Și mai ales, nu mă uitați cu mașinuța, dacă are cineva și mă poate îndruma!

11 Replies to “Vizită la Jumbo și ce am mai găsit la ei

 1. Cel mai mult i mi place gentuta !
  Nu prea sunt multumita de lucrurile din Jumbo. Am cumparat mai de mult din Jumbo niste lacuri de unghi si nu au fost bune de loc .Le a cumparat de geaba .
  De asta nici nu ma mai duca la ei .
  Pana si cele la la Auchan sunt mai bune !

 2. Da, sunt de acord cu tine. Nici eu nu l-am mai vizitat de multă vreme, dar intenționez să fac o vizită, deoarece au multe chestii pentru apă. Sper să fie suficient de cald să intre prichindeii în apă și au nevoie de jucării, veste, nuferi și alte ambarcațiuni. 🙂
  P.s Îmi place decoraținea 🙂 și răzătoarea de usturoi.

 3. Ultma oara am calcat in Jumbo la Craciun si asa era de mare imbulzeala ca n-am stiut cum sa gasesc iesirea mai repede. De vazut ceva interesant n-am prea apucat, dar banuiesc ca daca il iei la purecat gasesti cam tot ce ai putea crede ca-ti trebuie, dar fara care poti sta linistit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *