Neața, oameni dragi! A mai trecut o săptămână, ne apropiem cu pași repezi de luna decembrie, care e luna Crăciunului și a sărbătorilor de iarnă. Abia aștept, de la 1 avem radioul lui Moș Crăciun, pe 5 seara vine Moș Nicolae, apoi aștept cu mare drag cadourile alea mari de pe 25. Oricum, sper din tot sufletul să ningă, să fim chiar în spiritul sărbătorilor. Dar până atunci mai e, deși azi s-a răcit considerabil. Ieri a fost prea cald, dar, părerea mea, asta nu vine cu nimic bun.

IMG_20151116_185122Săptămâna a început cu lectura și ciocolată caldă. Relaxare totală, zic! Nu am avut chef de nimic, mai ales după o săptămână în care am băgat muncă 12 ore/zi, am simțit nevoia să recuperez tot ce nu am citit și să stau în pat pur și simplu. Și mi-a priit! Dovada – am terminat deja cele două volume ale romanului lui Stephen King și am început o altă carte, care e citită pe jumătate deja.

IMG_20151116_193037Luni după-amiază am făcut brioșe cu salam și cașcaval. Au ieșit super, însă data viitoare o să am grijă să ung forma, că s-a cam lipit hârtia de ele.

IMG_20151120_201414Am încercat și noul Bergenbier Ale și pot spune că e o super bere, de obicei nu beau dacă nu e cu lămâie/grapefruit/soc, dar de data asta am fost foarte încântată. Nu degeaba a lăudat-o Mr.! O sticlă, din când în când, merge!

IMG_20151120_201439Ăsta e singurul shopping pe care l-am făcut săptămâna asta, în afară de mâncare și produse pentru casă. Balsamul de păr de la Kallos mi s-a terminat și am rămas tot la el pentru că ne-am înțeles foarte bine. Apa de gură s-a terminat și ea, dar n-am mai găsit varianta albastră, Cool Mint, așa că am trecut la Colgate Plax. Iar șervețelele Frotto sunt indispensabile în casă, nu pot sta fără el. Mai șterg câte ceva, mai una-alta, sunt foarte bune.

IMG_20151122_165547Am primit și kitul de Buzzer de la Buzzstore și Tellur, cu accesorii pentru mașină, așa că sunt nerăbdătoare să-l testez!

IMG_20151122_170003A venit și coletul de la Libris cu cărțile comandate de Black Friday. ”Thriller 1” a apărut la ziar, dar n-am apucat să-l iau atunci, văd că și ”Doctori ucigași” e tot de la Săptămâna financiară, iar ”Crimă de mântuială” a fost ca să completez comanda și să nu rămân numai cu două cărți. Sper să fie faine, chiar dacă-s subțirele.

Cam asta e tot pentru săptămâna trecută, acum avem săptămână scurtă, de vineri suntem liberi, pentru că pe 19 noiembrie a fost Ziua Cercetătorului și trebuia să avem liber, dar s-a hotărât să se cumuleze cu weekendul prelungit de 30 noiembrie-1 decembrie. Toți așteptăm mini-vacanța! Și pe bună dreptate. Dup-aia mai sunt 2-3 săptămâni și vine concediul. Deci începem să ne pregătim serios de sărbători! Voi ce ați mai făcut în săptămâna care tocmai s-a încheiat? Cum vă pregătiți de luna decembrie?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *