Ce bine e să te trezești lunea fără nici cel mai minim stres, așa, pe la 10, și să te întinzi, fără a fi speriat că întârzii la muncă sau chestii d-astea urâte. E bine când ai weekend prelungit. Nici măcar nu e concediu. Nuuu, aia e altă mâncare de pește. Și urmează, nu mai e mult. Vreo 3 săptămâni doar. Unde mai pui că azi și vremea pare să se fi schimbat de tot. A ieșit soarele, e senin, deci tot ce am pierdut săptămâna trecută putem recupera zilele astea. Până nu își dă vremea-n petec iar! Nu a fost o săptămână prea bogată în evenimente, dar tot am adunat câteva poze pentru a vă arăta.

IMG_20151124_192832Am profitat că weekendul trecut a fost transport gratuit la Kurtmann la comenzi peste 60 lei și am plasat și eu ”una mică”. O să vă arăt ce mi-am luat într-o postare separată, dar să vă zic ce mi-a plăcut – luni am mai dat comandă de un produs, dar spre surpriza mea (plăcută), s-a cumulat cu cea din weekend și am beneficiat de transport gratuit la toate produsele!

IMG_20151127_101553De Black Friday m-am ales cu un ondulator (care e tot pentru voi, de fapt) și cu un set Adidas, pe care l-am făcut cadou cumnatului meu, pentru că mâine e ziua lui, dar și-a serbat-o sâmbătă.

IMG_20151127_195608Am găsit-o!!! A dat Domnul și-am luat ultimul pachet Milka de la Metro, cel cu Oreo și cu cană. Sincer, de Oreo îmi păsa prea puțin, dar cana, domnle!!!! Cana era problema! La Selgros caut de vreo 2-3 săptămâni și nu găsesc acest pachet, dar iată că la Metro am avut mai mult noroc (și am avut noroc cu nașa!)

IMG_20151128_093545 IMG_20151128_112231Sâmbătă a fost ziua coletelor – unul de la GourmetGift și unul de la Cosmetic Plant, unde am câștigat la un concurs pe Facebook un produs Lift-up! O să vă arăt și ce conțin… într-un articol separat!

IMG_20151128_203134Sâmbătă am serbat, după cum v-am spus. Vară-mea a făcut un tort foarte bun, cu fructe, a ieșit fain, am jucat cărți, a fost o seară foarte plăcută, în familie.

A ploua încontinuu săptămâna trecută, ieri abia a fost o zi mai ”uscată” (vorba vine), iar azi a dat soarele, e luminos afară, dar foarte frig. Totuși, te îmbie la ieșit! Eu habar n-am ce fac azi, cred că fac un review, iar apoi mă bag la seriale și la citit. Zi de leneveală! Oricum e sărbătoare, așa că vreau să urez tuturor celor care poartă numele de Andrei, Andreea, Andra, LA MULȚI ANI! Să fiți fericiți, să trăiți cu numele, și distracție plăcută, profitați de mini-vacanță!

One Reply to “Week in photos #11”

  1. Si eu am facut ceva shopping, am luat si eu cana imediat cum am vazut-o in Carrefour. O am si pe aia de anul trecut. 🙂 Eu muncesc si ma pregatesc de serbari, concerte, spectacole, carnaval..distractie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *