Neața bună, oameni frumoși! Cum a început săptămâna voastră? La noi este o beznă afară de nu vezi la 2 metri. E o atmosferă sinistră, pare că vine iarna. Și totuși, de sâmbătă seara ar vrea să ne ningă, dar nu știu de ce n-o face… N-ar fi stricat un weekend prelungit și săptămâna asta! Zilele trecute nu au fost așa interesante, totul s-a redus la Moș Nicolae și la dulciurile primite și la deschiderile din oraș. E o postare plină de mâncare 😀 Dar, să vă arăt:

IMG_20151201_194024De 1 Decembrie n-am fost la nicio paradă, nu m-am bătut pe fasolea de la primărie, am preferat să-mi fac eu acasă, cum îmi place. Așa că o porție de fasole cu cârnați fierbinte și cu gogoșari a fost un adevărat dezmăț!

IMG_20151201_201953Cine a zis că iarna nu poți face treabă?M-am enervat și am făcut câteva modificări prin casă, modificări care au prins bine!

IMG_20151203_170712Joi s-a deschis al doilea Pepco în Brăila în Winmarkt, dar și al doilea Kaufland. O grămadă de lucrușoare frumoase, pentru casă, hăinuțe multe pentru copii, tot felul de forme pentru bucătărie, pahare, prosoape, jucării, decorațiuni… Eu nu mi-am luat decât o față pufoasă de pernă și niște bombițe de baie. Dar plănuiesc să mai dau o tură pentru ceva de bucătărie. La Kaufland era durere mare, lumea se îmbulzea aiurea, parcarea era plină… nu mi-a plăcut!

IMG_20151204_174120 IMG_20151204_201658Vineri seara am fost la o prezentare de produse Escapade. A fost ok, au o gamă variată de produse, de la dresuri și colanți la pijamale, lenjerie de corp și produse de curățenie, dar și prosoape sau eșarfe și accesorii. Totuși, produsele mi se par exagerat de scumpe! Serios acum, cum să dai pe un sutien 250lei? Sau pe o pereche de boxeri pentru bărbați 80 lei? Dar ce au, sunt D&G, Armani sau cum? Prea scumpe! Și nu mi se par modele ieșite din comun, sunt chestii obișnuite.

IMG_20151205_192651Sâmbătă am făcut cartofi franțuzești și am mâncat deja jumătate de tavă. Sunt super buni! Cred că e mâncarea mea preferată, devansează cartofii prăjiți!

IMG_20151205_223536Moșul a fost darnic și anul ăsta, m-a umplut de dulciuri! Nici nu știu când o să le mâncăm pe toate, cred că o să ne ajungă până la Crăciun. Oricum, și la Mr. a venit consistent. Și am pus cadourile în coșul primit de la Gourmet Gift și iată ce a ieșit

IMG_20151206_173205IMG_20151206_221235Aseară mi-era poftă de pizza, așa că am dat o comandă la Pizzeria Arena, de unde iau de obicei. Din păcate, am fost foarte dezamăgită de data asta! ce vedeți mai sus e pizza Diavola, care trebuia să arate așa:

diavola-arena-braila-livrari-la-domiciliuEa arăta fix ca-n poza mea, adică fără ardei iute, fără ardei copt…avea o simplă urmă de parmezan… Sincer, am fost foarte dezamăgită de ei. Am sunat înapoi, le-am explicat situația, au zis că au uitat să pună restul ingredientelor și m-au întrebat dacă doresc alta. Am refuzat, pentru că, sincer vorbind, habar n-am cum o făcea pe următoarea, în condițiile în care mai era jumătate de oră până la închidere. Și decât să fi avut vreo surpriză și mai neplăcută, mai bine lipsă! Dar pe mine m-au pierdut de clientă. Sorry, dar asta nu mi se pare pizza deloc… Și a mea arată mai bine, făcută acasă!

Cam asta a fost săptămâna ce doar s-a încheiat, cu schimbări de vreme, cu schimbări de dispoziție și cu toate ingredientele. Sper ca săptămâna asta să dorm mai mult, să mă odihnesc și să îmi dispară durerea de spate pe care am căpătat-o ieri, pe frigul și pe ceața care erau afară! Vă doresc o săptămână ușoară!

4 Replies to “Week in photos #12

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *