E din nou luni și constat că toată lumea merge la muncă. Nu, eu încă nu, mai am de lenevit, și asta e foarte bine. Într-un fel, îmi convine, pentru că m-a prins o răceală foarte puternică după munca de weekend la -10 grade… Ce să fac.. trebuia! Și oricât m-aș fi înfofolit, se pare că statul 2-3 ore afară m-a ”prins” de tot. Azi am dormit mai mult, mă tot fâțâi de pe stânga pe dreapta și transpir întruna. Presimt că ajung la farmacie cât de curând. Nu cred eu în pastile minune, dar măcar paracetamol să bag la greu. Mai fac o ciocolată caldă, un ceai cu miere, o supă, și aia e. Săptămâna trecută a fost destul de plictisitoare, în mare, și asta pentru că petrecerea de Revelion a încetat de mult să mai fie ce era ”pe vremuri”. Dar nu totul s-a îndreptat în acea direcție.

IMG_20151228_113610De la echipa SEOmonitor am primit un cadou chiar luni și am fost plăcut surprinsă, nu mă așteptam. Cartea o voi citi cu mare interesa, pentru că eu cred că e ceva de învățat din ea. Mulțumesc!

IMG_20151229_164612Tot luni am ridicat și coletul de la Editura Trei, unde a fost o promoție foarte bună: la fiecare trei cărți din anumite colecții primeai reducere 40%. Eu m-am combinat cu colega mea și am dat comandă de șase cărți, pentru care am plătit doar 100 lei și am avut și transport gratuit prin poștă. Eu mi-am completat colecția cu cărțile Camille Lackberg, pe care le-am citit deja, și pe care am zis că e cazul să le iau, pentru că pe Libris nu mai sunt. Rămâne să le comand și pe celelalte, treptat.

IMG_20151231_235917În noaptea de Revelion n-o să vă povestesc cum a fost, vă zic doar că anul ăsta stau acasă, mă duc pe faleză să văd artificiile și aia e. Clar! Singurul lucru mai ok a fost lampionul, dar și ăla chinuit…

IMG_20160101_120808Mr. își dorea de mult o mascotă de genul, căreia să-i crească păr în cap, am văzut și la soră-mea una de genul, dar nu ”rodea”, așa că am rămas plăcut surprinsă când acesteia i-a dat iarba-n cap. Acum a crescut și mai mult, e haioasă rău!

IMG_20160102_220918De la Pepco am luat o cutie de bijuterii foarte faină și încăpătoare, costă doar 20 lei și e frumușică foc! Eu am strâns toate bijuteriile pe care le aveam răspândite-n șapte colțuri și le-am pus pe toate în ea. Are și oglindă, și loc pentru inele. Merită!

IMG_20160103_224116După atâta carne și mâncare tradițională (din care eu nu mai am decât puține dulciuri și ceva salată boeuf, dar și răcitură, am hotărât că ar merge o pizza. A fost ocazia bună să încerc aluatul special de la Bella. Am rămas cu același gust amar ca la foile de plăcintă. E praf! Nu se merită a fi achiziționat! De acum încolo o să fac eu blatul, că tot acela e mai bun! Oricum, a fost destul de plină și s-a simțit mai puțin calitatea slabă. Dar expertul vede tot!

Cam asta a fost săptămâna mea, sper ca ultimele zile de concediu să fie ok, să îmi pot regla somnul și să mă lase răceala. Sincer, când mă gândesc că săptămâna viitoare încep muncă, îmi vine să mor! Am așteptat concediul ăsta atât de mult și a trecut atât de repede! Ce să facem… asta e! O săptămână ușoară să aveți!

4 Replies to “Week in photos #16

  1. Foarte tare și foarte ieftină cutia de bijuterii, cred că o s-o caut și eu.
    Haioasă rău și mascota. :))
    O săptămână mai bună și multă sănătate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *