Neața bună! Azi parcă am mai mult spor, e soare încă de dimineață, e frumos, se anunță o zi de primăvară curată! Azi mi-am propus să nu mă enervez și să mă mobilizez, să fac mai multe, să nu mai mănânc haotic și să fac tot ceea ce mi-am propus. Și să merg pe jos mai mult. Asta ar fi o prioritate. De fapt, ăsta este un țel pentru zilele ce vor urma. Numai frumos să fie pe afară, atâta tot. Săptămâna trecută a fost ok, am reușit să ne plimbăm mai mult, să ieșim mai mult din casă, deci pot spune că n-am pierdut vremea aiurea.

IMG_20160208_210907Luni am ieșit în oraș și am savurat un suc de aloe vera. Nu știu cât de sănătos e (nu e ca cel extras natural, logic), dar cred că e mai ok decât Cola sau alte sucuri colorate și acidulate.

IMG_20160209_212629Nu știu ce au făcut cei de la Lyla Loves, cred că s-a produs undeva o încurcătură, că am mai primit un colier ca cel câștigat la competiția Calendarul de Advent. Cu atât mai bine, nu mă supăr, ba chiar vă anunț că acesta va fi pentru voi!

IMG_20160209_212726 IMG_20160209_212852Pentru că am strâns suficienți porumbei la clubul Dove, am avut posibilitatea de a-i schimba într-un card cadou Emag în valoare de 150 lei. Am tot vânat o placă de creponat, visam la momentul când va intra la o promoție acceptabilă, pentru a nu da o diferență mare, și iată că am avut un mare noroc. Eu mă uitam la alt model de placă Rowenta, cu 14 accesorii, pentru că la acest airstyler nu specifica să aibă și accesoriu de creponat. Dar după ce am studiat foarte bine toate paginile, am dat peste el la un preț super: 120 lei, redus de la 210. Cum puteam să-i rezist? Transportul nu era decontat de voucher, așa că, pentru a nu pierde restul de 30 lei până la 150, am mai pus în coș și un uscător de păr de voiaj de la Philips, care era doar 28 lei. N-am plătit decât 12 lei transportul pentru ambele produse. Eu zic c-am făcut o afacere bună, merită să studiați premiile clubului Dove.

IMG_20160211_185017Am primit și cărțile de la Libris, ”Lupul roșu” e citită și are și recenzie pe blog, iar ”Doamna din lac” cred că va fi gata azi sau mâine, cel târziu.

IMG_20160212_152101 IMG_20160212_212625Vineri, Mr. m-a răsfățat. A făcut clătite bune de tot (el oricum face cele mai bune clătite din lume, eu n-am nici răbdare, nici chef, de obicei) cu Finetti și cu unt de arahide cu felii de banane. Au fost delicioase, s-au terminat sâmbătă dimineață. Tot vineri seara a făcut fâșii de piept de pui picante cu fulgi de porumb. Eu m-am ocupat de un tzatziki cu ardei iute (o mică improvizație) și a ieșit o cină deosebită! Am avut propria versiune de KFC.

IMG_20160214_123358 IMG_20160214_123430M-am ales din New Yorker cu o pereche de blugi și cu încă o bluză cu Minioni 😀 Adevărul e că de blugi cam aveam nevoie, că toate perechile mele sunt cumpărate când eram mai mărișoară, sunt largi, fac cute inestetice. Aceștia chiar stau bine pe mine. Iar bluza, ei bine, dacă tot o aveam pe cea neagră, nu puteam s-o las pe cea gri acolo. Oricum, sunt reduceri bune în New Yorker, puteți să dați o tură!

IMG_20160214_190939Ieri toată lumea a înnebunit cu pozele pe Facebook cu ce a primit de Sf. Valentin, dar eu n-am postat nimic. Vă arăt doar vouă orhideea cu care m-am procopsit, și sper să trăiască mult (la ce noroc am eu…cam complicat). Ghioceii sunt tot de zilele astea, rezistă bine.

Cam asta a fost săptămâna trecută în imagini. Azi am zi plină, după ce plec de la muncă trebuie să mă duc să plătesc toate ratele, toate facturile rămase și să văd dacă reușesc să repar și mașina (cineva i-a rupt un cablu de la frâna de mână și  nu vă uitați la mine, că la mine n-au fost probleme deloc!). Mâncare am (o să vă dau și vouă rețeta de conopidă gratinată, n-am uitat), curat este, deci o să citesc, să termin cartea, mai am încă una micuță, deci se cam impune o nouă comandă. Să vedem… Mr. e iar schimbul 2 toată săptămâna, deci o să fie cam plictiseală. Vedem. E păcat să nu profit de vremea bună. O zi frumoasă să aveți, cu multă energie!

6 Replies to “Week in photos #22

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *