Neața bună, oameni dragi! O nouă săptămână e pe val, parcă a început mai rău decât cea precedentă. Se anunță soare, temperaturi plăcute, dar Mr. e cam răcit, suntem contagioși, la muncă se anunță zile mai dificile, deci o să fie cam jumi-juma. Trece și săptămâna asta, sper să o facă în liniște. Zilele trecute a fost ba soare, ba frig, dar Mr. a fost schimbul 2 și n-am fost pe nicăieri. Abia sâmbătă seara și ieri am fost un pic în vizite. Dar s-o luăm cu începutul.

IMG_20160215_170315Luni am mers cu mașinuța la doctor și i-a schimbat mica șufă de la frâna de mână pe care o vedeți în poză și pe care băieții mei de pe Facebook au recunoscut-o, dar toate fetele se întrebau ce e. Adevărul e că și eu sunt începătoare în ale mecanicii, dar vreau să aflu cât mai multe, mă fascinează.

IMG_20160216_151729Iată și comanda de la Elefant, care de data asta s-au comportat exemplar și mi-au trimis-o a doua zi. Am plătit cam 55 lei cu tot cu transport pentru cele patru cărți, care par destul de interesante: ”Dragul meu ticălos”, ”Profesorul”, ”Tăcerea lui Dumnezeu” și ”Experimentul Opus Dei”. Toate au o notă de mister, deci sunt pe gustul meu la prima vedere.

IMG_20160217_161658Am primit și cărțile de la Nemira și mă bucur că pot să continui povestea din ”Game of Thrones”, până începe sezonul 6 în aprilie, aș vrea să ajung la zi cu cărțile traduse la noi.

20160220_095201Sâmbătă am venit cu o captură impresionantă de la shoppingul de dimineață: de la Pepco am luat un set pentru salată, un set de borcănașe, un set de cutii metalice, o lingură de lemn, o spatulă, la Carrefour am găsit fistic 250 g la 10 lei și caju 500g la 20 lei, deci n-am rezistat tentației, iar ca papa bun, covrigi cu iaurt (cine locuiește în Brăila știe covrigăria de la bulevard).

20160220_095923De la Balea am luat rezerve pentru periuța lui Mr., dar am prins și-un gel de duș la ofertă și n-am putut să las acolo spuma de curățare pe care a lăudat-o Claudia, deci am pus-o și pe ea în coș.

20160220_125643Pentru cine n-a mâncat Lychee, iată cum arată. Eu, una, recunosc, n-am gustat până în weekend, când le-am văzut pe la Carrefour și am zis că trebuie să văd ce e cu ele. Coaja cu țepi se îndepărtează, au niște sâmburi mari care nu trebuie mâncați, pentru că sunt toxici, iar gustul aduce a trandafiri. Ca și consistență, seamănă un pic cu srtrugurii. Sunt dulcege, dar eu nu pot spune că n-aș mai trăi fără ele.

IMG_20160220_200529Seara, un joc de Alias, în care e imposibil să nu te enervezi și să faci ca toate alea :))

Cam asta a fost tot, avem ultimele zile din luna februarie în față, deci o să ne bucurăm de ele și o să sperăm că Babele nu ne vor aduce vreme capricioasă. Dacă Mr. e schimbul 1, sper că vom ieși mai mult din casă. Azi merg după rezultatul la analize, deci țineți-mi pumnii! Sper să găsesc o cauză pentru durerile de rinichi, ca să pot trata. Zi frumoasă să aveți și săptămână ușoară!

6 Replies to “Week in photos #23

  1. Eu am tendinta de a lua cele mai ciudate fructe din supermarket ca sa le incerc…asta pana am auzit o stire despre unii care s-au otravit cu nu stiu ce fructe si m-am cumintit :)) Eu am probleme cu rinichii (pietre) si dupa ani intregi de urgente si spitale concluzia a fost cat se poate de simpla…singura metoda de a scapa de probleme este sa beau cel putin 2l de apa pe zi, orice alte medicamente sunt in zadar, daca o piatra pleaca pe canal ma chinuie pana la iesire, insa daca ma hidratez sansele sunt mai mici sa se intample. Bafta!

    http://butterfly9999.blogspot.ro/

    1. :)) si eu am auzit stirea aia. dar tot mai iau una-alta. totusi, daca nu am habar de respectivul fruct/leguma, nu ma incumet. aici avea o foaie cu ”instructiuni” sa zic asa. sper sa scap si eu de chestiile astea cu rinichii, ca e foarte ciudat sa tot am infectii si dureri. nu e placut deloc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *