Neața bună, oameni dragi! Ieri am absentat motivat de pe blog, am ajuns destul de târzior acasă, și n-am mai avut chef de nimic. Am dormit neîntoarsă, azi plec la Galați, la un curs, de asa m-am și trezit cu o oră mai târziu, altfel eram deja plecată. Am renunțat la cafea, nu îmi vine s-o beau, dar sper să fiu ok. Am avut o săptămână destul de plină, am să vă povestesc despre câteva chestii, așa că o să o iau treptat.

IMG_20160328_185649Luni am făcut puțin shopping, am plecat în Dm hotărâtă să găsesc ceva pentru unghiile mele, care au devenit extrem de casante și fragile, se exfoliază, se rup foarte ușor, așa că atunci când am văzut tratamentul cu vitamina B5, n-am stat pe gânduri. Îl folosesc de o săptămână, dar să știți că n-am rezultate bune în acest moment. Insist, poate durează mai mult. Am profitat de ocazia și mi-am mai luat plasturi pentru puncte negre și dizolvant Ebelin.

IMG_20160329_184615Mr. a adus un set de solnițe foarte funny de la Coca Cola, îmi plac la nebunie. Inițial am avut impresia că-s din sticlă, dar apoi am observat că-i plastic dur, deci n-ar trebui să fie probleme dacă le scap. Să mă risc?

IMG_20160330_154906Miercuri am fost invitată la inaugurarea centrului de epilare definitivă cu IPL Nomasvello. A fost splendid, sincer, m-am simțit și eu ca un blogger din București care ia parte la ceva important, mai ales că nu a fost vorba de o afacere locală, ci de un salon foarte bine cotat, adică nr. 1 în epilarea definitivă! Dar despre asta chiar simt că e cazul să fac un articol separat, în care să vă povestesc cum a fost și ce am avut ocazia să testez, să vă faceți o idee.

IMG_20160331_173007 IMG_20160331_173046De la Oana am primit aceste minunății, am prins blog sale-ul ei și am profitat de ocazie pentru a-mi mai lua câte una-alta pentru unghii. Cel puțin să le folosesc după ce le repar 🙁

IMG_20160403_214636 IMG_20160403_215341Și pentru că duminica e sfântă și trebuie să te relaxezi după un drum lung, am dat o fugă până în mall când am ajuns la Brăila și am luat o spumă de baie, după care ne-am răsfățat cu chipsuri și o bere/un cidru, dar și cu ciocolata albă de la Lidl, care nu-mi imaginam că va fi așa bună.

Joi și vineri am fost la tenis, weekendul a fost la București, mai am să vă povestesc, dar sunt lucruri mai importante. Nu v-am povestit în amănunt despre Nomasvello, despre telefon, despre faptul că Mr. a găsit costum pentru nuntă… Da, s-au întâmplat multe. Azi mergem probabil la job part-time, în funcție de cum ajung eu acasă, și săptămâna asta sigur va fi despre mișcare, că doar se anunță cald și bine! Cam asta e tot pentru acum, încerc să revin după-amiază cu articolul despre Nomasvello, pentru că trebuie să vă faceți programare și să nu mai pierdeți mult timp până să ajungeți acolo!

4 Replies to “Week in photos #29

  1. Te cred (in legatura cu bloggeri din Bucuresti care participa la evenimente) , mi a placut si mie foarte mult experienta imi pare rau ca nu am venit si eu la deschidere , Elena mi a zis ca puteam si eu sa vin doar ca am vazut deja prea tarziu si mie mi place cidrul de la Old mout , am baut de cateva ori cand am fost la LA Raay si am crezut ca nu se gaseste si in mall dar nici nu am stat sa caut , foarte frumoasa saptamana ta :*

    1. ar fi bine sa fie mai des evenimente de genul, companiile, saloanele, magazinele sa implice mai mult bloggerii. Chit ca nu suntem prea multi in Braila, cel putin 2-3 pot sa invite la deschideri, asa afla lumea si avem o oaresce influenta. cidru gasesti si-n carrefour si-n selgros! saptamana usoara sa ai! :*

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *